Σάββατο 19/6/2021

Το περιστατικό που έκανε έξω φρενών την Μπέσυ Μάλφα: «Με μούτζωναν και με έβριζαν»

«Το 2021 αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω.»

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα που έχει καθιερωθεί στη γενιά της με το ταλέντο της στον χώρο της τέχνης, ήταν πρωταγωνίστρια σε ένα δυσάρεστο περιστατικό, το οποίο και μοιράστηκε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι την ώρα που πήγαινε σπίτι της και έβγαινε από τον παράδρομο της Συγγρού, κάποιοι οδηγοί την πίεζαν με βρισιές και άσχημες χειρονομίες να παραβιάσει το stop, με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο.

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει”.

Νόμιζε “αυτός και η Κυρία του, ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία, κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της, εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους.

Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω, κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το bullying και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!», έγραψε χαρακτηριστικά κοινοποιώντας φωτογραφίες του αυτοκινήτου τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ