Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορείς να ζητάς από μια γυναίκα να γίνει μητέρα για να στηρίξει την υπογονιμότητα της χώρας» (video)

Τοποθετήθηκε στον αέρα του Έλα Χαμογέλα, μετά το σάλο με το βίντεο για το Συνέδριο Γονιμότητας

Must Read

Δημόσια θέλησε να τοποθετηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφορικά με το βίντεο που  δημιουργήθηκε, προκειμένου να προβληθεί το συνέδριο «γονιμότητας» και με το σάλο που δημιουργήθηκε. 

Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της ξέσπασε, κάνοντας γνωστό πως και εκείνης της είχε γίνει πρόσκληση, ωστόσο επέλεξε να μην συμμετέχει σε αυτό το συνέδριο. «Για τα κίνητρα πιο πολύ. Εμένα αυτό με προβληματίζει. Θέλω να πω πως δεν υπήρχαν οδηγίες, τύπου κείμενο. Υπήρχαν ερωτήσεις. Δηλαδή ήθελαν να πούμε ότι “στο Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας θα είμαι εκεί”, “είναι σημαντική αυτή η ημέρα” και θα γίνοντας συγκεκριμένες ρωτήσεις όπως “τι σημαίνει για σένα παιδί”, “τι συμβολίζει για σένα”, “πόσο σημαντική είναι η απόκτηση ενός παιδιού”, “πως μπορεί να συνδυαστεί με την δουλειά και την καριέρα”. Εννοώ πως δεν υπήρχε ένα κείμενο που δόθηκε, ήταν ερωτήσεις για να ξέρεις τι θα πεις», ανέφερε αρχικά.

Όπως είπε, για το σποτ που βγήκε, μιλούσε αρκετή ώρα στο καμαρίνι της με την κοπέλα που το έγραφε. «Είχε την ιδέα, έκανε το κείμενο. Είναι δημοσιογράφος στο ιατρικό ρεπορτάζ πάρα πολλά χρόνια. Η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τι είναι μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη γυναίκα που μπορεί να είναι και οι δυο εκδοχές προφανώς. Είτε θέλει οικογένεια είτε θέλει καριέρα είναι δικαίωμα της. Να κάνει ότι ακριβώς θέλει. Το θέμα είναι ποια ήταν η πρόθεση, τελικά, πίσω από αυτό» συμπλήρωσε.

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εξηγήσει πως το δικό της ερωτηματικό αναφορικά με τις ενέργειες αυτές είναι κυρίως τα κίνητρα. «Τα κίνητρα ποια είναι. Δεν μπορείς να ζητάς από μια γυναίκα να γίνει μητέρα για να στηρίξει την υπογονιμότητα της χώρας. Είναι δύο διαφορετικά θέματα. Μπορείς να στηρίξεις την υπογονιμότητα της χώρας κατά τη γνώμη μου βοηθώντας τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά να το κάνουν πραγματικότητα το όνειρο αυτό», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This