Alessia για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά: «Η παιδεία μου και ο τρόπος που μεγάλωσα δεν μου επιτρέπει να είμαι μαζί του» (video)

Ο λόγος που ζήτησε ο Αλέξης Παππάς να χωρίσουν.

Must Read

Σύννεφα fαίνεται πως υπήρχαν εδώ και καιρό στη σχέση του Αλέξη Παππά και της Alessia Demetz, με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να ζητήσει από την αγαπημένη του να χωρίσουν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Αλέξης Παππάς έβαλε τέλος στη σχέση του με την αγαπημένη του πριν μία εβδομάδα, καθώς αντιλήφθηκε ότι υπάρχει ένας άντρας ο οποίος διεκδικεί στην πρώην, πλέον, σύντροφό του.

Tο μήνυμα που έστειλε ο πρώην παίκτης του Survivor στην πρώην αγαπημένη του είχε ως εξής: «Τις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι πλέον δεν είμαι η προτεραιότητα στη ζωή σου, αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου. Δυστυχώς πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση, αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλον άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι ήθελες να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι, περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωσα από τα λόγια σου ότι αυτός θα σε απομακρύνει από εμένα. Κι όμως, μέχρι πριν από λίγο καιρό, έλεγες ότι με αγαπάς αληθινά και δεν είχες νιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για εσένα να έχεις σχέση από μακριά, όμως το ίδιο δύσκολο είναι και για εμένα. Alessia, έχω μεγαλώσει με άλλες αξίες και δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα μοιράζομαι με κάποιον άλλον την κοπέλα μου, δίνοντάς της την άδεια επειδή θα βρίσκεται πολύ καιρό μακριά μου. Ίσως κάνω λάθος, αλλά αυτές είναι οι αρχές μου. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μέλλον μαζί. Και οι δυο νομίζω ότι αξίζουμε να έχουμε έναν άνθρωπο για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Δεν θέλω να φερθώ εγωιστικά και να σε πιέζω περισσότερο. Σου αρέσει κάτι άλλο, από αυτό που ονειρευόμουν για την κοπέλα με την οποία θα ήθελα να είμαι. Εύχομαι μόνο να βρεις την αγάπη και είσαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ».

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Αλέξης Παππάς την χώρισε πριν του γίνει πρόταση να γίνει ο επόμενος «Bachelor» και ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή η αρχιτέκτονας είχε ζητήσει να έχουν «ελεύθερη σχέση», γεγονός το οποίο δεν δέχτηκε ο ηθοποιός.

Η Alessia Demetz μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πως δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.

«Ναι, χωρίσαμε. Είναι λίγο περίπλοκο. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Αγαπιόμαστε αλλά νομίζω ότι έχουμε διαφορετικές επιθυμίες. Ήταν κοινή απόφαση. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που θα ήθελα να έχει ο σύντροφός μου στη ζωή.

Η παιδεία μου και ο τρόπος που μεγάλωσα δεν μου επιτρέπει να είμαι μαζί του. Όταν λέμε σ’ αγαπώ έχει διαφορετική σημασία.

Δεν έχω σχέση με άλλον, είμαι επιχειρηματίας και συναντώ πολύ κόσμο. Λέει άλλα και κάνει άλλα. Τα λόγια θα πρέπει να αντανακλώνται στις πράξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This