Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το ρόλο του κριτή στο GNTM: «Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περαστώ για αυστηρή» (video)

Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου!

Must Read

Είναι γεγονός πια ότι η Βίκυ Καγιά αποτελεί πλέον παρελθόν για το GNTM και η αντικαταστάτρια θα είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Οι οντισιόν για το reality μόδας έχουν ήδη ξεκινήσει και το πετυχημένο μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εμπειρία αποκόμισε από την πρώτη της επαφή με τον νέο της ρόλο.

«Είμαι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι στο GNTM φέτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα. Δεν θα αφήσω μόνιμα τη ζωή στο Λος Άντζελες, θα έχω το σπίτι εκεί αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια ζωή κι εδώ σε λογικό πλαίσιο», είπε αρχικά το μοντέλο.

Όσον αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ και δη να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, η ίδια αποκάλυψε: «Είχα τελειώσει το λύκειο και ήμουν σίγουρη ότι θα φύγω στο εξωτερικό. Ήθελα να βγω έξω και να γνωρίσω πράγματα».

Στην ερώτηση ποια είναι η πρώτη γεύση που έχει πάρει μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα οντισιόν και ένα ID Catwalk, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απάντησε:  «Το ID Catwalk κι οι οντισιόν για το GNTM ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Μου άρεσε η ενέργεια κι η δημιουργικότητα κι από παιδιά που δεν έχουνε εμπειρία. Οι οντισιόν ήταν πολύωρες και μου άρεσε».

Αναφορικά με το αν θα είναι αυστηρή κριτής, το μοντέλο δήλωσε: «Δεν μου είναι εύκολο να λέω όχι σε παιδιά που δίνουν τα πάντα αλλά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Αυτά συμβαίνουν. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο κι έχω φάει κι εγώ απόρριψη ως μοντέλο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περαστώ για αυστηρή, είμαι με τον εαυτό μου. Τα παιδιά θέλω να καταφέρουν πράγματα κι αν θα είμαι αυστηρή, θα είναι για καλό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This