Ο βενιαμίν της οικογένειας Ταχτσίδη και Θεοδωροπούλου έκανε… βουτιά στην κολυμπήθρα

Και το όνομα αυτού... Βασίλης!

Must Read

Και το όνομα αυτού: Βασίλειος! Ο βενιαμίν της οικογένειας του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της Ζέτας Θεοδωροπούλου έκανε… βουτιά στην κολυμπήθρα το περασμένο Σάββατο, συγκινώντας τους διάσημους γονείς του.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Τα βαφτίσια του μικρού πραγματοποιήθηκαν σε πολύ στενό κύκλο, παρουσία μόλις 50 ανθρώπων, στο λιμανάκι των ψαράδων, ένα γραφικό και γαλήνιο σημείο στον Πειραιά. Εκεί βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, έξω από το οποίο τελέστηκε το μυστήριο, με νονούς την κολλητή της μαμάς Ζέτας, Ερρικα, και τον σύζυγό της -συνονόματο του μπαμπά Ταχτσίδη- Παναγιώτη.

Η Ζέτα με τον μικρό και τη νονά του

Οσο για την επιλογή του ονόματος, ήταν μια πολύ τρυφερή κίνηση από την πλευρά του ζευγαριού προς τον πατριό της Ζέτας, τον οποίο θέλησαν να τιμήσουν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μεγάλωσε το γνωστό μοντέλο μαζί με τη μητέρα του, αφού ο βιολογικός πατέρας του «έφυγε» όταν η Ζέτα ήταν 2 ετών. Μάλιστα, ο παππούς Βασίλειος συγκινήθηκε πολύ και μετά το τέλος του μυστηρίου ευχαρίστησε δακρυσμένος το ζευγάρι, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει μια ζεστή αγκαλιά του ίδιου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η συγκινητική αγκαλιά του πατριού της Ζέτας στον Ταχτσίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η βάφτιση οργανώθηκε μέσα σε 15 ημέρες, καθώς βρέθηκε ξαφνικά κενή ημερομηνία στο ξωκλήσι. Το ζευγάρι που είχε προγραμματίσει εκεί αρχικά να βαπτιστεί το δικό του παιδί προχώρησε τελικά σε ακύρωση λόγω καιρού, ανοίγοντας έτσι τον… δρόμο για την κολυμπήθρα στον μικρό Βασίλειο. Η Ζέτα και ο Παναγιώτης δεν φοβήθηκαν την πιθανότητα βροχής. Απεναντίας, σκέφτηκαν θετικά, και ο καιρός δεν τους τα χάλασε. Βέβαια, η πάντοτε δημιουργική μανούλα χρειάστηκε να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να οργανώσει το μυστήριο έτσι όπως το είχε φανταστεί.

Ο στολισμός

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Espresso», το θέμα της βάφτισης ήταν το ματάκι και τα χρώματα που κυριάρχησαν σ’ αυτήν, από τη διακόσμηση μέχρι τα γλυκά, ήταν το γαλάζιο, το navy blue και το ασημένιο.

Όμορφο σκηνικό με φόντο το ξωκλήσι

Η ιδέα και η επιμέλεια είχαν την υπογραφή της Ζέτας, με την καλή της φίλη Βασιλική Μικέδη να υλοποιεί ιδανικά τις σκέψεις της. Τα προσκλητήρια της βάπτισης δημιουργήθηκαν από πλεξιγκλάς, τα μαρτυρικά ήταν με σταυρό Gavello και το βαπτιστικό κοστούμι του νεοφώτιστου Armani.

Ομως και όλα τα μέλη της οικογένειας, από την εκθαμβωτική Ζέτα και τον γοητευτικό Παναγιώτη μέχρι τα άλλα δύο παιδιά τους, Αφροδίτη και Κωνσταντίνο, ήταν ντυμένα στα χρώματα του θέματος της βάπτισης. Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δείπνο στο ίδιο λιμανάκι, σε ένα υπέροχο και γραφικό μαγαζί δίπλα στη θάλασσα, με το μενού να περιλαμβάνει θαλασσινούς μεζέδες, ψάρια και καλό κρασί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This