Η πρώην «Survivor» Βιργινία Δικαιούλια έκλεψε την καρδιά του Πάρη Σκαρτσολιά

Must Read

Μια πρώην «Survivor» κατέκτησε την καρδιά του «Μανωλάκη» από το «Καφέ της Χαράς». Οι φήμες πως κάτι… τρέχει ανάμεσα στη Βιργινία Δικαιούλια και στον Πάρη Σκαρτσολιά είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια αρκετό καιρό προτού οι δυο τους αποφασίσουν να κάνουν την πρώτη κοινή κοσμική έξοδό τους το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η όμορφη αθλήτρια του βόλεϊ και μοντέλο, την οποία γνωρίσαμε ως μαχήτρια στο reality επιβίωσης του Σκάι το 2018, και ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός σε ηλικία 12 ετών όταν υποδύθηκε τον γιο του Χάρη Ρώμα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 για να επιστρέψει πέρυσι και στο sequel του «Καφέ» ως «Μάνος» πλέον, εμφανίστηκαν μαζί στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια και -όπως ήταν επόμενο- δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Είδαν τη «μαμά» του

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησε εκεί την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ναπολεοντία», όπου πρωταγωνιστούν η Κερασία Σαμαρά, τηλεοπτική μητέρα του Πάρη Σκαρτσολιά στο «Καφέ της Χαράς», και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο οποίος υποδυόταν απολαυστικά τον «Τρελαντώνη» στο ίδιο σίριαλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και η 26χρονη καλλονή διατηρούν σχέση περίπου έναν χρόνο, έχοντας καταφέρει να την κρατήσουν μέχρι τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι ότι κρύβουν το γεγονός πως είναι ζευγάρι, απλώς δεν τους αρέσει να το… διαφημίζουν κιόλας.

Βλέπετε, είναι και οι δύο low profile σαν άνθρωποι και προτιμούν να μη βγάζουν προς τα έξω ανεξέλεγκτα στοιχεία από την προσωπική τους ζωή, που σε τελική ανάλυση δεν αφορούν και κανέναν. Σίγουρα, πάντως, έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This