Τετάρτη 28/7/2021

Η Έλλη Στάη, η σοβαρή κατάθλιψη και τα αντικαταθλιπτικά… (video)

Οι εξομολογήσεις της Ελληνίδας δημοσιογράφου

Σε εξομολογήσεις προχώρησε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Έλλη Στάη στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε Γκρανμάδερ» του OPEN. Μίλησε για τις δυσκολίες τα πρώτα χρόνια παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων, αλλά και για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τα φάρμακα που πήρε για να την αντιμετωπίσει.

«Στο ξεκίνημα μου στην τηλεόραση έτρεμα σαν το ψάρι. Γύρισα στο σπίτι το βράδυ και έκλαιγα, μιλάμε για κλάμα, γιατί δεν ήξερα που είμαι μέσα στο στούντιο αυτό. Τα είχα χαμένα. Πέρασαν αρκετά δύσκολα βράδια. Σιγά σιγά το συνήθισα. Χαρά υπήρξε αλλά ήταν σαν να με είχαν πετάξει μέσα στη θάλασσα και μάθαινα εκείνη την ώρα να κολυμπάω». 

«Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που οπωσδήποτε έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά. Όταν δεν το έχεις πάθει ποτέ και δεν το ξέρεις, δεν έχεις την εμπειρία, τρελαίνεσαι… Δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Νομίζεις ότι έχεις όλες τις άλλες αρρώστιες εκτός από αυτό. Είναι οδυνηρό. Μέχρι που κάποιος σου λέει ότι έχεις αυτό και πρέπει να κάνεις αυτά. Το ξεπερνάς».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ