Αγνώριστος ο Μπράντλει Κούπερ (video)

Must Read

Το πρώτο καλοκαίρι περνούν χωριστά ο Μπράντλει Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό τους, που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο, από τον ηθοποιό.

Ο σταρ του Χόλυγουντ βρέθηκε σε παραλία του Μαλιμπού παρέα με την 2χρονη, κόρη του Lea και απόλαυσαν μαζί τον ήλιο, τη θάλασσα και το παιχνίδι με άλλα παιδάκια. Ο ηθοποιός απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο τρυφερός και αφοσιωμένος μπαμπάς είναι.

Η Lea που είναι ένα ξανθό πανέμορφο πλάσμα, έδειχνε χαρούμενη στην αγκαλιά του μπαμπά της. Ο 44χρονος εμφανίστηκε ανανεωμένος, ενώ μάλιστα αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του και να λανσάρει ένα παχύ μουστάκι χωρίς να γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Μάλιστα αυτό που ξάφνιασε είναι ότι ο ίδιος δεν είχε καμία βοήθεια από νταντά και κουβαλούσε μόνος του όλα τα πράγματα της κόρης του. Την κηδεμονία έχουν αναλάβει από κοινού με την Ιρίνα Σάικ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=liruJm8ozeg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This