Ο Τρύφωνας Σαμαράς έγινε νονός

Βάφτισε την κόρη φίλων του στην Πρέβεζα και της έδωσε το όνομα της αείμνηστης μητέρας του Σταυρούλας.

Must Read

Ο Τρύφων Σαμαράς έγινε νονός στην Πρέβεζα, δίνοντας στη βαφτιστήρα του το όνομα της αείμνηστης μητέρας του Σταυρούλας.

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο αγαπημένος κομμωτής και beauty expert της εκπομπής του Open «Style Me Up» τράβηξε επάνω του τα βλέμματα στο μυστήριο, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον παραθαλάσσιο οικισμό Μύτικα.

Οι καλοί του φίλοι, Αγγελική και Θοδωρής Κατσανός, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες δίδυμες κορούλες, περίμεναν να χαλαρώσουν κάπως τα μέτρα προστασίας από τον κορονωϊό ούτως ώστε να οργανώσουν τα διπλά βαφτίσια όπως τα είχαν φανταστεί. Έτσι κι έγινε.

Η Σταυρούλα και η δίδυμη αδελφή της, που πήρε το όνομα Σπυριδούλα-Φιόρο, έκαναν… βουτιά στην κολυμπήθρα, με τον Τρύφωνα να βάζει λάδι στην πρώτη και να συγκινείται ακούγοντας από τον ιερέα το όνομα της μητέρας του.

Της είχε άλλωστε μεγάλη αδυναμία. «Χάρηκα πάρα πολύ που βάφτισα τη Σταυρούλα και έβγαλα το όνομα της μάνας μου, γιατί το ήθελα πολύ καιρό. Ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα» δήλωσε στην «Espresso» ο δημοφιλής hairstylist, συμπληρώνοντας ότι με τους γονείς της μικρής συνδέονται με αληθινή σχέση φιλίας εδώ και μερικά χρόνια.

«να έχω ένα εγγονάκι»

«Η μάνα μου, όταν ζούσε, μου είχε πει πως ήθελε εγγονάκι. Πολλές φορές μού έλεγε “τι να τα κάνω εγώ τα… διασημιλίκια; Εγώ ήθελα να κάνεις παιδί και να έχω ένα εγγονάκι”. Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην εκκλησία, την ώρα που ακούστηκε το όνομά της» μας είπε βουρκωμένος ο Τρύφων Σαμαράς. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις η φίλη του Αγγελική έμεινε έγκυος στις δίδυμες τις έταξε αμέσως στον προστάτη της Άγιο Εφραίμ, για να κυλήσει ομαλά η εγκυμοσύνη της, όπως και έγινε. Αυτό ώθησε ακόμη περισσότερο τον Τρύφωνα να γίνει νονός της μικρής Σταυρούλας, καθώς ο Άγιος Εφραίμ είναι και δικός του προστάτης.

Τη μικρή Σπυριδούλα-Φιόρο βάφτισαν οι φίλοι των γονιών της, Γιώργος Ντίλος και Δήμητρα Παπαδιώτη. Τα βαφτιστικά ρούχα των διδύμων ήταν από το ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη, το ίδιο και το φόρεμα της λαμπερής μαμάς τους. Όσο για τον νονό, ήταν κι εκείνος φιγουρίνι όπως πάντα. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στο Mango Beach Bar στην παραλία του Μονολιθίου, στην Πρέβεζα.

Ο Τρύφων Σαμαράς με τη βαφτιστήρα του Σταυρούλα, ανάμεσα στους γονείς της Αγγελική και Θοδωρή και τη δίδυμη αδελφούλα της Σπυριδούλα-Φιόρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This