Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον θάνατο της 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη: «Δεν πιάνει πια χώρο “η χοντρή” στην τάξη σου»

«Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών»

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο ιερέας πατέρας της ατυχής έφηβης, η κόρη του δεχόταν αρνητικά σχόλια από τον κοινωνικό περίγυρο αλλά και από τους συμμαθητές της λόγω των κιλών της, γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να χειρουργηθεί.

Η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη μεταφορικά με το bullying, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είπε το δικό της αντίο στο ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε επηρεαστεί πολύ από τα κακεντρεχή σχόλια που άκουγε, με τα εξής λόγια: «Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ. 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν μα μην αντέχει τον εαυτό της: Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της.

Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο “η χοντρή” στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά. Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This