Followers «φαρμάκι»! Άγριο «πέσιμο» στην… ελλιποβαρή Μαριέττα Χρουσαλά

«Δώστε της, καλέ, καμιά τυρόπιτα...»

Must Read

«Φάε κάτι, κούκλα μου, μην αρρωστήσεις»! Άγριο «πέσιμο» στη Μαριέττα Χρουσαλά από δεκάδες followers της στο Instagram.

Με αφορμή μια φωτογραφία της με μαγιό που πόσταρε στον λογαριασμό της η Σταρ Ελλάς 2003, σηκώθηκε… κύμα αρνητικών σχολίων εναντίον της, κυρίως από γυναίκες, μέσω των οποίων τη συμβούλεψαν δημοσίως να προσέχει τον εαυτό της, καθώς -όπως τόνισαν- τη βλέπουν ανησυχητικά και επικίνδυνα αδυνατισμένη! Ορισμένα από τα σχόλια ήταν άκρως επικριτικά, ακόμη και προσβλητικά για την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, η οποία εδώ και μερικά χρόνια έχει βάλει τη δημιουργική υπογραφή της σε δική της σειρά με γυναικεία σανδάλια.

«Δώστε της, καλέ, καμιά τυρόπιτα να φάει» σχολίασε ειρωνικά κάποιος κάτω από το post, στο οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, καθώς βρίσκεται σε διακοπές με σκάφος κάνοντας, όπως κάθε καλοκαίρι, tour στα ελληνικά νησιά. «Ανορεξία έχεις;» τη ρώτησε με αναίδεια follower της, ενώ μια άλλη, πιο ευγενική, τη συμβούλεψε: «Κοίτα τον εαυτό σου, γιατί πράγματι, κοριτσάκι μου, μοιάζεις σαν να μπήκες στο τριπάκι της νευρικής ανορεξίας. Φιλικά σ’ το γράφω».

Γενικά τα περισσότερα σχόλια ήταν σε ύφος απαξιωτικό, τόσο πολύ που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος ακόμη και για bullying. «Κοίτα να βάλεις κανένα κιλό», «Είναι αποκρουστικό το θέαμα, sorry κιόλας… Πετσί και κόκαλο και στήθος 12χρονης!», «Κρίμα τόση ομορφιά να χάνεται, καλό θα ήταν να τρως λίγο», «Φάε, κούκλα μου, μην αρρωστήσεις». Κι αυτά είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες comments κάτω από την εικόνα της στο Instagram, τα οποία η Μαριέττα δεν έχει σβήσει, ούτε όμως έχει απαντήσει.

Το έκαναν βέβαια αντί γι’ αυτήν κάποιες άλλες followers της, γράφοντας «η Μαριέττα κουκλάρα και κορμάρα» και προσθέτοντας ότι τα αρνητικά σχόλια περί ανορεξίας προέρχονται «από υπέρβαρες που τη ζηλεύουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This