Η Μανωλίδου κάνει ηλιοθεραπεία «παρέα» με Μανανεδάκη και Πετρουλάκη

Must Read

Ξαπλωμένη στα βράχια η Ευγενία Μανωλίδου λιάζεται και διαβάζει… Άλλωστε, ένα βιβλίο είναι πάντα η καλύτερη συντροφιά στις διακοπές. Κι αφού ο Αδωνις… τρέχει  η σύζυγος του πήρε το βιβλίο της και πήγε για μπάνιο. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία της, στην οποία ίδια διαβάζει το καινούριο βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη που έγραψε σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, με τίτλο «Ο πόλεμος της ζυγαριάς».

Μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου έκανε και σχετικό σχόλιο στον λογαριασμό της: «Καλοκαιράκι χωρίς Μανανεδάκη γίνεται; Δεν γίνεται! Και μάλιστα με έξτρα μπόνους από την Ελένη Πετρουλάκη με συμβουλές διατροφής και ευεξίας, ο συνδυασμός εφέτος ήταν αχτύπητος! Μπράβο σας κορίτσια, θέλουμε και συνέχεια! Για όλες εμάς που πολεμάμε με τη ζυγαριά χρόνια τώρα, ένα υπέροχο βιβλίο και μια αξιαγάπητη πρωταγωνίστρια που θα σας κρατήσει συντροφιά τις υπόλοιπες ημέρες αυτού του μαγικού καλοκαιριού».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This