Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Κώστας Φορτούνης

Must Read

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύουν ο Κώστας Φορτούνης και η αγαπημένη του, Ιωάννα Καταραχιά, αφού λίγες ημέρες προτού κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

«Περιμένουμε αγοράκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Θα τον ονομάσουμε Σπύρο – έτσι λένε τον πατέρα μου» είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από λίγες ημέρες, στην Καλαμπάκα, εκεί όπου θα γίνει και ο θρησκευτικός. «Κάναμε πολιτικό γάμο πριν 20 μέρες στην Καλαμπάκα, καθώς κατάγομαι από εκεί. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το καλοκαίρι με το καλό, και πάλι στην Καλαμπάκα, με κουμπάρους έναν καλό μου φίλο, τον Νίκο Κατσαΐτη, και μια φίλη μας, την Αποστολία Νούσια», αποκάλυψε.

Μάλιστα, εξήγησε και τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Η πρόταση γάμου έγινε στην Καλαμπάκα. Πήγαμε στα Μετέωρα, που είναι πολύ όμορφα, και της την έκανα εκεί», ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να δει την Ιωάννα ως τη γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της και να κάνουν οικογένεια. «Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Γνωρίσαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είδαμε ότι ταιριάζουμε. Αυτό που θαυμάζω σε αυτήν είναι η αποφασιστικότητά της και ακόμα περισσότερο η ειλικρίνειά της», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This