Κατερίνα Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας της: «Ήταν η δεύτερη φορά που μου συνέβη! Έπρεπε να κάνω εξετάσεις» (video)

«Είχα δύσπνοιες, πονοκεφάλους...»

Must Read

H Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή δεν παρευρέθηκε στην εκπομπή που παρουσίαζε,  διότι αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω της δύσπνοιας που εμφάνισε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από κρίση πανικού που έπαθε για προληπτικούς λόγους, αλλά και για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούριου για την κατάσταση της υγείας της

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε σήμερα στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της αλλά και τον κόσμο για την στήριξη που της έδειξαν, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό που την έχει αγάπησε.

«Είναι η τελευταία εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, συγγνώμη που σας αναστάτωσα. Είχα δύσπνοιες, πονοκεφάλους και ήταν η δεύτερη φορά που μου συνέβη, οπότε έπρεπε να πάω για εξετάσεις. Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε, να προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί αν δεν έχουμε υγεία, όλα τα άλλα…», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Στις 2 Ιουλίου τελειώνουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτήν την εκπομπή που τόσο έχουμε αγαπήσει. Ήμουν στο νοσοκομείο και έκανα ζάπινγκ και ήσασταν πολύ ωραίοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This