Σάββατο 24/7/2021

Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Σάκης Ρουβάς βαπτίστηκε πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία, εν μια νυχτί» (video)

«Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό».

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται να ασχολούνται με την υποκριτική άνθρωποι που έχουν  βγει από κάποιο reality, ή έχουν άλλη καλλιτεχνική ιδιότητα και δεν έχουν τελειώσει κάποια δραματική σχολή.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να δυσαρεστεί τον καταξιωμένο ηθοποιό Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» εξέφρασε την ενόχλησή του.

«H ρίζα του κακού στο θέατρο βρίσκεται τελικά, όπως αποδείχθηκε, στην κατάργηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Και δεν υπάρχει σεβασμός γιατί είναι ένα “ελεύθερο επάγγελμα”. Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό. Χωρίς να έχει τελειώσει μια σχολή τρία χρόνια, χωρίς να έχει πληρώσει τα δίδακτρα, λόγω κάποιων γνωριμιών μπορεί να χώνεται και να παίζει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να αναφέρομαι και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυτό του συμπαθούς, στο είδος που ήταν κάποτε, Σάκη Ρουβά. Ο οποίος ξαφνικά, εν μια νυχτί, βαπτίζεται πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία. Στις Βάκχες που έκανε τον Διόνυσο. Νομίζω ότι ζούμε και βιώνουμε μια παρακμιακή εποχή εδώ και αρκετά χρόνια».

Δείτε επίσης: Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Βλάσης Μπονάτσος πήρε τη θέση μου στους “Απαράδεκτους”! Το μετάνιωσα…»

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα δήλωσε: «Η ελαφράδα, όμως, για να μην πω σαχλαμάρα είναι απαραίτητη στη ζωή μας και μας ξεκουράζει…»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ