Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Σάκης Ρουβάς βαπτίστηκε πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία, εν μια νυχτί» (video)

«Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό».

Must Read

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται να ασχολούνται με την υποκριτική άνθρωποι που έχουν  βγει από κάποιο reality, ή έχουν άλλη καλλιτεχνική ιδιότητα και δεν έχουν τελειώσει κάποια δραματική σχολή.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να δυσαρεστεί τον καταξιωμένο ηθοποιό Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» εξέφρασε την ενόχλησή του.

«H ρίζα του κακού στο θέατρο βρίσκεται τελικά, όπως αποδείχθηκε, στην κατάργηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Και δεν υπάρχει σεβασμός γιατί είναι ένα “ελεύθερο επάγγελμα”. Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό. Χωρίς να έχει τελειώσει μια σχολή τρία χρόνια, χωρίς να έχει πληρώσει τα δίδακτρα, λόγω κάποιων γνωριμιών μπορεί να χώνεται και να παίζει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να αναφέρομαι και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυτό του συμπαθούς, στο είδος που ήταν κάποτε, Σάκη Ρουβά. Ο οποίος ξαφνικά, εν μια νυχτί, βαπτίζεται πρωταγωνιστής σε αρχαία τραγωδία. Στις Βάκχες που έκανε τον Διόνυσο. Νομίζω ότι ζούμε και βιώνουμε μια παρακμιακή εποχή εδώ και αρκετά χρόνια».

Δείτε επίσης: Τάκης Παπαματθαίου: «Ο Βλάσης Μπονάτσος πήρε τη θέση μου στους “Απαράδεκτους”! Το μετάνιωσα…»

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα δήλωσε: «Η ελαφράδα, όμως, για να μην πω σαχλαμάρα είναι απαραίτητη στη ζωή μας και μας ξεκουράζει…»

https://www.youtube.com/watch?v=baSgzFy-WnM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This