Γιάννα Τερζή: Το πρόβλημα υγείας της και η καθημερινή της μάχη με τα κιλά

«Ακόμα κι αν θες να αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη»

Must Read

Το να αγαπήσεις και να δεχτείς τον εαυτό σου έτσι όπως ακριβώς είναι, θέλει μεγάλη εσωτερική δύναμη αλλά και θέληση.

Η Γιάννα Τερζή φαίνεται ότι τα διέθετε και τα δύο, αφού επί χρόνια έδινε τη δική της μάχη με τα κιλά της. Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως συμφιλιώθηκε με το σώμα της, γεγονός το οποίο την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο την δυσκόλευε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα αναφορικά με τα κιλά της.

Παράλληλα η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που παλεύουν να χάσουν βάρος, παροτρύνοντάς τες να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να γίνουν «φίλες με τη ζυγαριά».

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! ?

Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη ❤️»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This