Ελένη Φουρέιρα: «Μπέρδεψαν τη φίλη μου με εμένα κι εγώ καθόμουν δίπλα» (video)

«Μπορώ να τρελαθώ με αυτό»

Must Read

Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και η Ελένη Φουρέιρα έχει τα χούγια της. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη «Νύχτες στον Ρυθμό» προκειμένου να τραγουδήσει για τους θαυμαστές της.

Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε στα κολλήματα που έχει και δεν μπορεί να διαχειριστεί.

«Αυτό το κακό που σε πιάνει όταν ο άλλος μασάει πάρα πολύ έντονα δίπλα μου, οπότε καταλαβαίνεις όταν πάω cinema παίρνω πολλά pop corn για να μην τους ακούω. Μπορώ να τρελαθώ με αυτό, δηλαδή αν θες να με τρελάνεις κάνε μου αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη, όταν είχε βγει για φαγητό με τους φίλους της.

«Έχουμε πάει για φαγητό με ένα ζευγάρι φίλους. Με τον Πέτρο… είναι η Δάφνη δίπλα, η κοπέλα του Στέφανου, πολλή όμορφη κοπέλα, φυσική καστανόξανθη με πολύ μακριά μαλλιά, δυο μέτρα αυτή, 1,70 εγώ, έχουμε μια διαφορά. Καθόμαστε δίπλα δίπλα στο τραπέζι.

Κάποια στιγμή έρχονται δυο γυναίκες, της λένε “συγγνώμη για την ενόχληση” στη Δάφνη τώρα αυτό, “αλλά η κολλητή μας έχει γενέθλια, αν μπορείς και έχεις χρόνο να περάσεις από το τραπέζι να της πεις ένα χρόνια πολλά”. Σε όλο αυτό εγώ ήμουν δίπλα και το άκουγα. Κάποια στιγμή γυρνάει η Δάφνη και ρωτάει “συγγνώμη ποια νομίζετε ότι είμαι;” Μετά πήγα εγώ στο τραπέζι και είπα χρόνια πολλά και μου λέει η άλλη κοπέλα “μάλλον στείλαμε λάθος άνθρωπο», είπε η βασίλισσα της pop.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This