Τετάρτη 4/8/2021

Ο Στάθης Δρογώσης θέλει να κυκλοφορούμε παντού με πιστοποιητικό εμβολιασμού…. «αλλιώς σπίτια σας»!

Τώρα έχουν άποψη για το Σύνταγμα και οι... καλλιτέχνες

Να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν ορισμένοι, που εκμεταλλευόμενοι τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στην κοινωνία με τα νέα μέτρα που αναγγέλλονται καθημερινά… δεν διστάζουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, με την πρώτη ευκαιρία, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι για την πόλωση και τον διχασμό.

Εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα και τους επιστήμονες που πρωταγωνιστούν καθημερινά στα τηλεοπτικά πάνελ και τις εκπομπές– οι οποίοι άλλωστε είναι υπεύθυνοι για τις εισηγήσεις των μέτρων κατά της πανδημίας αλλά και την εφαρμογή αυτών στην πράξη- τώρα έχουν άποψη και οι καλλιτέχνες… 

Άλλοι μιλούν για συνωμοσίες και ευφάνταστα σενάρια και άλλοι, από την «αντίπερα όχθη», κάνουν προτάσεις για τις κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν όχι μόνο την πορεία της χώρας αλλά και τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Με ανάρτησή του στο Twitter o τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης (σ.σ. θα μας πείτε τώρα που τον θυμηθήκατε αυτόν…) απαιτεί να κυκλοφορούν οι πολίτες παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανά χείρας και στέλνει στο… σπίτι τους όσους έχουν αντίθετη άποψη. «Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπίτι τους» έγραψε ο τραγουδιστής σε ρόλο… κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της απόφασης του Πάνου Κιάμου και του κέντρου διασκέδασης Posidonio να δέχονται στον χώρο μόνο εμβολιασμένους πελάτες και απάντησε σε όσους του επιτέθηκαν χαρακτηρίζοντας τους ως «ψέκια».

Όλοι είμαστε ελεύθεροι να διατυπώνουμε την άποψή μας, ωστόσο στα θέματα για τα οποία δεν έχουμε τις απαραίτητες επιστημονικές και συνταγματικές γνώσεις, καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ