Τετάρτη 28/7/2021

Πάνος Κιάμος και Posidonio απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί (video)

θα δέχονται πελάτες μόνο με Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

Τη στιγμή που οι επιχειρηματίες της εστίασης και της διασκέδασης βρίσκονται στα «κάγκελα» για την απόφαση της κυβέρνησης να χωρίσουν την κοινωνία στα δύο, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους κάνοντας λόγο για απαράδεκτο μέτρο από άποψη ηθικής, κάποιες άλλες επιχειρήσεις ξεκαθαρίζουν ότι θα δέχονται πελάτες μόνο με Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού. 

Με ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος κάνει γνωστό ότι το Posidonio Music Hall γίνεται το πρώτο κέντρο διασκέδασης το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. 

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Posidonio οι μάσκες πέφτουν» ανέφερε ο Πάνος Κιάμος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ