Πάνος Κιάμος και Posidonio απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί (video)

θα δέχονται πελάτες μόνο με Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

Must Read

Τη στιγμή που οι επιχειρηματίες της εστίασης και της διασκέδασης βρίσκονται στα «κάγκελα» για την απόφαση της κυβέρνησης να χωρίσουν την κοινωνία στα δύο, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους κάνοντας λόγο για απαράδεκτο μέτρο από άποψη ηθικής, κάποιες άλλες επιχειρήσεις ξεκαθαρίζουν ότι θα δέχονται πελάτες μόνο με Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού. 

Με ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος κάνει γνωστό ότι το Posidonio Music Hall γίνεται το πρώτο κέντρο διασκέδασης το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. 

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Posidonio οι μάσκες πέφτουν» ανέφερε ο Πάνος Κιάμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This