Ρούλα Ρέβη: «Aπό σήμερα έχω και πρόβλημα με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο»

«Τσιπάκι δε μου βάλανε πάντως, έχω ψαχτεί»!

Must Read

Η Ρούλα Ρέβη έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό και θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να μοιραστεί στους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της αλλά και συναισθήματα.

Έτσι λοιπόν η γνωστή φωτογράφος μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση εξέφρασε όλα τα συναισθήματα που ένιωσε πριν πάρει την απόφαση να κάνει το εμβόλιο.

«Εμβόλια κάνω και εγώ και τα παιδιά μου , ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να αμφισβητήσω αυτούς που έχουν μελετήσει περισσότερο από εμένα σε κανένα τομέα της ζωής ποσό μάλλον της ιατρικής! Όταν έκανα παιδιά γνώρισα το κίνημα των αρνητών των εμβολίων , δικαίωμα τους , ως ένα σημείο , σκέφτηκα οκ εμείς θα τα κάνουμε και αν ένα παιδί μας φέρει στο σχολείο μια ασθένεια για την οποία εμείς έχουμε εμβολιαστεί. Θα το περάσουμε ευκολότερα . Κάνουμε όλοι στην οικογένεια το εμβόλιο γρίπης κάθε χρόνο και φροντίζουμε να μην πηγαίνουμε σχολείο όταν είμαστε άρρωστοι. Αυτό μαθαίνουν τα παιδιά μας από εμάς στο δικό μας σπίτι τουλάχιστον! Γιατί κάποιος μπορεί να έχει θέματα σοβαρά και αυτό που θα του μεταδώσουμε να τον τσακίσει !

Είναι απλό! Χτες έκανα τη δεύτερη δόση ποτέ δεν πόσταρα το εμβόλιο για να μην κουνήσω κανένα δάχτυλο σε κανέναν και γιατί μερικοί ξέρω πως θα με έβριζαν όπως έκανε και μια κυρία πριν λίγο εδώ στα μηνύματα μου! Αλλά ας την αφήσω αυτή στην τύχη της . Θέλω να πω πως μετά από όλα αυτά μόλις χτες βγαίνοντας από το εμβολιαστικό κέντρο συγκινήθηκα, λέω καλέ τι έπαθα τώρα , ήμουν λίγο σαν ρομπότ όλον αυτόν τον καιρό ακολουθούσα τις οδηγίες έχασα κάπως τη ζωή μου , τη γυμναστική μου, τα ταξίδια μου , τους ανθρώπους αλλά στωικά περίμενα να δω τι θα γίνει αφού πέρασα όλα τα στάδια όπως όλοι μας. Φόβος, άγνοια, πανικός μετά έγινα ούφο μετά άρχισα να είμαι αισιόδοξη και όπως κάνω πάντα εγώ στο τέλος είπα πως θα προσπαθήσω να μην φύγω από αυτό ρε παιδί μου είναι ένα τέλος που δεν θα ήθελα , γιατί μιλάμε για το τέλος κάποιων ανθρώπων στα καλά καθούμενα!

Σιχαίνομαι τις θεωρίες συνωμοσίας δηλαδή δεν πιστεύω πως ξυπνάνε κάποιοι και λένε έλα μωρέ τι θα κάνουμε σήμερα κάτσε να τους εξοντώσουμε όλους γιατί είναι πολλοί αλλά δεν πίστεψα τη φάση με τη νυχτερίδα, εδώ γελάω πάντα με αυτό . Ναι πιστεύω πως έγινε κάποιο ανθρώπινο λάθος γιατί όλα ανθρώπινα είναι τα λάθη , ήταν χοντρό και τραγικό ναι, όμως τέλος πάντων υπάρχει ένα εμβόλιο, όχι ένα 4!Και οι συζητήσεις είναι περιττές ! Εγώ χτες ένοιωσα ελεύθερη μετά είχα πυρετό μετά πόνεσα πολύ και παρόλα αυτά νοιώθω καλύτερα από ποτέ !!!Και αισθάνομαι πως έκανα το καλύτερο για εμένα και πως σεβάστηκα και τους υπόλοιπους ??✌??», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λόγω Αυτής της ανάρτησης η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα φαίνεται πως δέχτηκε δεκάδες αρνητικά μηνύματα. Η ίδια για να ξεκαθαρίσει την θέση της προέβη σε νέες αναρτήσεις, έχοντας απενεργοποιήσει πρώτα τα σχόλια.

«Ζω με πυρετό και πόνο αλλά ζω και είμαι ελεύθερη», έγραψε στο αρχικό της post και συνέχισε: «Θέλω να πω σε αυτούς που πέρασαν τον ιο και είχαν αυτά που νιώθω τώρα για πολλές μέρες ότι θα προσπαθήσω να μην το περάσουν ξανά και αυτοί και όλοι μας. Απορώ πραγματικά με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο. Πήρα μια μικρή γεύση του πως είναι αυτός ο ιός και κατάλαβα τι έχουν περάσει οι άνθρωποι που νόσησαν βαριά και από σήμερα έχω και πρόβλημα με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο»

«Παιδιά μου γλυκά, έκλεισαν τα σχόλια, τα διάβασα όλα και τα σέβομαι όλα αλλά δε μου αρέσει το πάνελ στα ποστ μου. Με συγχωρείτε, εγώ εδώ λέω τη γνώμη μου, είναι δική μου και την αγαπώ και την υποστηρίζω όμως δε γράφω για να γίνει καβγάς μεταξύ σας και μας. Αυτά που έγραψα, αυτά πιστεύω, αυτά νιώθω. Καλή τύχη σε όλους μας, να έχουμε ένα όμορφο καλοκαιράκι. Τσιπάκι δε μου βάλανε πάντως, έχω ψαχτεί. Αν και πιστεύω έχω ήδη μερικά γύρω μου, στο κινητό μου, τον υπολογιστή μου, στην εφορία, το ΙΚΑ, στην αστυνομία, στο δρόμο στις κάμερες… Θα με βρουν αν θέλουν δε χρειάζονται το εμβόλιο. Αγάπη μόνο και μπάνια», έγραψε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This