Δούκισσα Νομικού: «Το σώμα μου έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα»

Το μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης από το γνωστό μοντέλο!

Must Read

Το 2007 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς Στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, καθώς διέθετε όλο το πακέτο, δηλαδή την ομορφιά αλλά και το σμιλευμένο κορμί.

Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού την οποία απολαμβάνουμε φέτος στην παρουσίαση της εκπομπής «Super Makeover».

Το γνωστό μοντέλο το 2018 έγινε για πρώτη φορά μητέρα ενώ το 2019 απέκτησε το δεύτερο παιδί της. Η ίδια ωστόσο κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, και φαίνεται πλέον σαν να μην γέννησε ποτέ.

Παρόλα αυτά η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρχαν περίοδοι όπου δέχτηκε σκληρή κριτική για το σώμα της ακόμα και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Παρόλα αυτά φρόντισε να μην επηρεαστεί, καθώς πιστεύει πως όλες οι γυναίκες είναι υπέροχες έτσι ακριβώς όπως είναι και όχι έτσι όπως τις θέλει η κοινωνία.

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες. Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.

Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα “είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη”. Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη ❤️»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This