Ο James Καφετζής αποκάλυψε τον λόγο που που απουσίαζε από τον ημιτελικό: «Δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό»

Το instastory που έλυσε τις απορίες...

Must Read

Χθες πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor και (σχεδόν) όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν από κοντά ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό.

Υπήρχαν όμως και ορισμένες απουσίες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο James Καφετζής, ο οποίος ενώ βρέθηκε έξω από το άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι μαζί με τη σύντροφό του Maxine, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Η απουσία τους δημιούργησε αρκετά ερωτήματα με τα σενάρια να οργιάζουν, καθώς ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης δεν έδωσε καμία εξήγηση όπως έκαναν κάποιοι συμπαίκτες του, αντιθέτως ανάρτησε instastory που έδειχναν ότι παρακολουθεί τον ημιτελικό από την τηλεόραση του σπιτιού του.

Όταν ο Νίκος Μπάρτζης ερωτήθηκε γιατί έφυγε ο πολύ καλός του φίλος λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ημιτελικού, εκείνος απάντησε πως δέχτηκε ένα σοβαρό τηλεφώνημα και έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο James Καφετζής ωστόσο θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

«Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε, καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This