Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που έχασε μετά την γέννα και η τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της

Πότε πρόλαβε να χάσει τόσα κιλά;!

Must Read

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αφού πριν δύο εβδομάδες περίπου κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ερωτευμένη με τα δυο αγγελούδια της και αψηφά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει, όπως είναι τα ξενύχτια.

Η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή πού δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια της τις δύο κορούλες της, βρίσκει πάντα χρόνο για να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους δες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πώς 11 μέρες μετά τον τοκετό έχει χάσει ήδη 14 κιλά ενώ στόχος της είναι να χάσει άλλα 10.

Η γλυκιά Instagramer βρήκε το νόημα της ζωής στα δύο της παιδιά. Το βράδυ της Δευτέρας ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της καληνυχτίζοντας με αυτόν τον γλυκό τρόπο τους followers της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This