Δέσποινα Καμπούρη: Σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της να χορεύει σε ηλικία 2 ετών (video)

Το αστείο βίντεο που «ξέθαψε» η γνωστή παρουσιάστρια.

Must Read

Την όμορφη οικογένειά της απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε γενέθλια η μικρή τους η κόρη, Χριστίνα και η περήφανη μανούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξέφρασε λόγια αγάπης για το αγγελούδι της.

«Χριστίνα μου, υπερφανταστικό μου μωρό, με τις μούτες σου, με τα αστεία σου, με τις μαλαγανιές σου, μας έχεις πάρει τα μυαλά! Χρόνια πολλά γλυκό μου Τιτινάκι! Δεν ζω μακριά σου ούτε λεπτό! Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε τις δύο τρυφερές φωτογραφίες.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στις δυο τις κόρες και συχνά αναρτά στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτήν την φορά η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο με την μικρή της κόρη. Συγκεκριμένα η γλυκιά μανούλα είχε απαθανατίσει την στιγμή που μικρή της Χριστίνα σε ηλικία 2 ετών χόρευε, προσπαθώντας να κάνει ότι και τα άλλα κοριτσάκια.

«Ψάχνοντας το κινητό συναντάς ξεχασμένους θησαυρούς… Χριστίνα 2 χρονών. Το πιο αστείο και χορευταράδικο κορίτσι του κόσμου! ??❤️», έγραψε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This