Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Η Ελένη είναι έγκυος! Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολοι» (video)

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η σύντροφός του είναι έγκυος λίγο πριν από τον πολιτικό τους γάμο.

Must Read

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύντροφος του Ελένη Τσιριγκάκη δύο φορές έχουν προσπαθήσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όμως ή πανδημία του κορωνοϊού συνέχεια τους άλλαζε τα σχέδια, με αποτέλεσμα να ακυρώνουν συνέχεια το γάμο.

Σύμφωνα όμως με όσα είχε αποκαλύψει η Espresso, το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 15 Ιουλίου. Ο γάμος τους μάλιστα θα συνδυαστεί και με την πρώτη του συναυλία, αφού ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ο Μπιθικώτσης Junior θα τραγουδήσει λίγες μέρες μετά τον γάμο στη Μύκονο, όπου και κατοικεί πλέον μόνιμα.

Το ζευγάρι όμως ήρθε αντιμέτωπο με ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη! Η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή περιμένει το πρώτο της παιδί και ήδη διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «15 Ιουλίου παντρεύομαι με πολιτικό γάμο το Ελενάκι. Μας το ακύρωσαν δυο φορές τον θρησκευτικό λόγω Covid. Η τρίτη είναι η φαρμακερή. Δεν τη γλίτωσα. Η Ελένη είναι έγκυος. Πέρασε δυο πολύ δύσκολους μήνες στην αρχή της εγκυμοσύνης, γιατί έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Τώρα όλο αυτό έχει περάσει γιατί έχουμε καβαλήσει τον τρίτο μήνα… Τώρα μας έχει έρθει η χαρά και η προσμονή. Δεν το είχαμε σχεδιασμένο, μας το έφερε ο Θεός. Μπορεί να μας χαρίσει μια κορούλα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This