Αλ Πατσίνο, Κρις Ο’ Ντόνελ και τόπλες πειρασμοί του GNTM απολαμβάνουν τις ομορφιές της Πάρου

Ντρίμπλες Εμπαπέ, Πιάνιτς και Μποριέλο στις παραλίες της Μυκόνου

Must Read

Σκληρός ανταγωνισμός τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε Μύκονο και Πάρο, που αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς celebrities! Και εκεί που τα φώτα είχαν πέσει στα σοκάκια και στις κοσμικές παραλίες στο νησί των ανέμων, η άφιξη δύο σταρ του Χόλιγουντ στην Πάρο ήρθε να δώσει άλλον αέρα στο κυκλαδίτικο νησί!

Ο τεράστιος Αλ Πατσίνο και ο Κρις Ο Ντόνελ, που το ελληνικό κοινό τον έχει απολαύσει στις σειρές «Grey’s Anatomy» και «NCIS: Los Angeles» αλλά και στις εξαιρετικές κινηματογραφικές εμφανίσεις του στις ταινίες «Μπάτμαν για πάντα», «Μπάτμαν και Ρόμπιν» και στους «Τρεις σωματοφύλακες», κατέπλευσαν με υπερπολυτελές γιοτ στη Νάουσα της Πάρου με παρέα 20 ατόμων!

Κρις Ο’ Ντόνελ

Μάλιστα ο Κρις Ο’ Ντόνελ, που έχει παίξει με τον Πατσίνο στην ταινία «Αρωμα Γυναίκας», το βράδυ της Δευτέρας δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα!

Ο… καλοκαιρινός Αλ Πατσίνο

Η Πάρος όμως δεν έχει μόνο άρωμα από Χόλιγουντ αλλά και από… «GNΤΜ», μια και μοντέλα που έχουν πάρει μέρος στο «Greece’s Next Top Model» χαλαρώνουν και διασκεδάζουν στο πανέμορφο νησί!

Νίνα Τζιβανίδου, Ελευθερία Καρναβά

Μια δεκάδα «φωτιά», αποτελούμενη από την πρώην σύντροφο του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, Χαρά Παππά και τις Κέισι Μίζιου, Σπυρούλα Κάιζερ, Νίνα Τζιβανίδου, Αννα Μαρία Ηλιάδου, Εμμανουέλα Μάινα, Ελευθερία Καρναβά, Ιλντα Κρόνι και Ολγα Καλογήρου, διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η Χαρά Παππά τόπλες στην πισίνα

Μάλιστα, τα μοντέλα, που έγιναν γνωστά από το reality μόδας, με το που βρέθηκαν στο νησί άρχισαν τα παιχνίδια στην πισίνα του ξενοδοχείου! Και να ήταν μόνο αυτό; Χαρά Παππά και Κέισι Μίζιου αποδείχτηκαν πιο τολμηρές από τις υπόλοιπες και άρχισαν τις τόπλες φωτογραφίες, τις οποίες μάλιστα ανέβασαν και στο Instagram! Και η Μύκονος όμως δεν πάει πίσω!

Αποκαλυπτική η Κέισι Μίζιου

Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον Λάιονελ Ρίτσι, που «προσγειώθηκαν» στον κοσμοπολίτικο προορισμό, άλλο ένα αστέρι της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας «ψήφισε» το νησί των ανέμων για τις μίνι διακοπές του! Ο λόγος για τον Ρόμπι Ουίλιαμς. Ο διάσημος τραγουδιστής διασκέδαζε με την παρέα του στο Scorpios, έχοντας κάνει προηγουμένως μια στάση σε γνωστό bar restaurant στην Παράγκα! Ο Βρετανός σταρ είχε μαζί του τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, που ήταν η σκιά του και έκοψαν τον βήχα σε κάποιες θαυμάστριες, οι οποίοι ήθελαν να τον φωτογραφίσουν, ζητώντας να κατεβάσουν τα κινητά τους!

Ρόμπι Γουίλιαμς

«Τρελή μπάλα» παίζουν όμως στα γήπεδα διασκέδασης του νησιού και διάσημοι ποδοσφαιριστές, που έχουν βρει τη χαρά τους στα εστιατόρια και στα beach bars της Μυκόνου! Ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στη Μύκονο, επισκέφτηκε με φίλους του τον Πάνορμο, με τον Γάλλο διεθνή επιθετικό να αράζει με τους φίλους του σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του Principote. Ο Εμπαπέ, που δεν πολυσκοτίστηκε από τις απογοητευτικές του εμφανίσεις με την Εθνική Γαλλίας στο Euro, μένει, όπως ακούγεται στο νησί, στο Cavo Tagoo και δεν χάλασε το χατίρι σε έναν μικρό θαυμαστή του, όταν του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί!

Ο Εμπαπέ με μικρό θαυμαστή του

Ομως, και οι Μίραλεμ Πιάνιτς (της Μπαρτσελόνα) και Μάρκο Μποριέλο (πρώην παίκτης της Μίλαν) τα περνάνε ζάχαρη! Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν στο εστιατόριο του Τούρκου, στο Σαλτ Μπάε, οι μπριζόλες στο οποίο κοστίζουν μια περιουσία. Βέβαια, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παραγγείλουν τις χρυσές μπριζόλες -αφού καλύπτονται με βρώσιμα φύλα χρυσού- και να τις καταβροχθίσουν, την ώρα που ο σεφ και κολλητός του Ατζούν Ιλιτζαλί πήγαινε στο τραπέζι τους για το καθιερωμένο σόου με το αλάτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This