Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Τρόμαξα στην αρχή! Νόμιζα ότι θα είχα καταφέρει να το διαχειριστώ αλλά όχι» (video)

«Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media.»

Must Read

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου έγινε αγαπητή στον κόσμο από τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, όπου πρωταγωνιστούσε

Έκτοτε έχουν ακολουθήσει σπουδαίες δουλειές, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.
Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up» αναφέρθηκε στην τεράστια δημοσιότητα που γνώρισε λόγω της διαφήμισης, την οποία μάλιστα της ήταν δύσκολο να διαχειριστεί.

«Ήταν απότομη η προβολή μου μέσα από τη γνωστή διαφήμιση. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις. Νόμιζα ότι επειδή είμαι πολύ κοινωνικό παιδί θα τα είχα καταφέρει να το διαχειριστώ αλλά όχι. Τρόμαξα στην αρχή. Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν τηλέφωνα, κόσμος που δεν ήξερα και ήθελε συνέχεια κάτι. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος» είπε αρχικά πρόσθεσε: «Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media. Δεν λέγονται τώρα αυτά»

Στην ερώτηση αν αυτήν την περίοδο, έχει δεχτεί προτάσεις από την τηλεόραση εκείνη απάντησε: «Μου έχουν προταθεί αρκετά πράγματα τηλεοπτικά για τη νέα σεζόν αλλά δεν… Δεν είναι αυτό που έχω ονειρευτεί. Παλιά μου είχαν προτείνει πολλές φορές να συμμετάσχω στο YFSF και στο Dancing. Όχι…»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=deI3-p6hLzo&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This