Σάββατο 31/7/2021

Έλλη Κοκκίνου: «Συμφωνώ με τον Κιάμο που θα τραγουδήσει μόνο με κόσμο που έχει εμβολιαστεί» (video)

«Να μην υπάρχουν μόνο τα επιδόματα...»

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε ύστερα από την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι τα καταστήματα θα υποδέχονται μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί, είτε με «μεικτούς» πελάτες.

Ο Πάνος Κιάμος φαίνεται πως συμφωνεί με αυτό το μέτρο, αφού ανακοίνωσε ότι στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο στο οποίο τραγουδάει θα μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Την άποψη αυτή φαίνεται πως ενστερνίζεται και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not», έδειξε να συμφωνεί με το συνάδελφό της. Άλλωστε η ίδια είχε ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού διότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. 

«Είχαμε να τραγουδήσουμε ένα χρόνο βγήκα στη σκηνή με το περισσότερο άγχος που θα μπορούσα να έχω ποτέ. Αυτό το καλησπέρα πόσο καιρό το περίμενα. Δεν το κατάλαβα πως πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα.

210567785 326262569206912 5194138627014326781 n

Συμφωνώ με τον Κιάμο που θα τραγουδήσει μόνο με κόσμο που έχει εμβολιαστεί. Γι’ αυτό τον λόγο εμβολιαστήκαμε όλοι για να ξεκινήσουμε πάλι τις δουλειές μας. Κάναμε εμβόλια όλοι για να μπορούν όλοι να πάνε διακοπές, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πούμε κι αυτό. Για να μπορούν όλοι να πάνε στις δουλειές τους, να μην υπάρχουν μόνο τα επιδόματα», τόνισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ