Με την πολύχρωμη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ το φέρετρο της Ραφαέλλα Καρρά

Τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί

Must Read

Tο τελευταίο χειροκρότημα ήταν σήμερα για την Ραφαέλλα Καρρά. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Santa María στην Ara Coeli της Ρώμης και συγκέντρωσε περίπου διακόσια άτομα μέσα στο ναό, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές στο δρόμο.

Το φέρετρο εκτέθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες στο παρεκκλήσι στο Palazzo del Campidoglio. Η κηδεία μεταδόθηκε ζωντανά στο πρώτο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι RAI.

Μέσα, οι πιο κοντινοί φίλοι του, όπως ο Ισπανός bailaor Joaquín Cortés ή ο Ιταλός χορογράφος Carmen Russo, κάθισαν απομακρυσμένοι, ενώ έξω από εκατοντάδες θαυμαστές ακολούθησαν την τελετή σε γιγαντοοθόνες.

Η κηδεία τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Simone Castaldi και τέσσερις Καπουτσίνους από το μοναστήρι του San Giovanni Rotondo, θεματοφύλακα των λειψάνων του πιο σεβαστού αγίου της Ιταλίας, Padre Pio, του οποίου η Ραφαέλλα ήταν πολύ αφοσιωμένη. Πήγαινε συχνά στο μοναστήρι, είχε χρηματοδοτήσει το νέο κέντρο επικοινωνίας της και το 2002 παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ για τον Padre Pio.

Τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί και η στάχτη της να μεταφερθεί στο μοναστήρι του San Giovanni Rotondo.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This