Δευτέρα 26/7/2021

Με την πολύχρωμη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ το φέρετρο της Ραφαέλλα Καρρά

Τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί

Tο τελευταίο χειροκρότημα ήταν σήμερα για την Ραφαέλλα Καρρά. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Santa María στην Ara Coeli της Ρώμης και συγκέντρωσε περίπου διακόσια άτομα μέσα στο ναό, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές στο δρόμο.

Το φέρετρο εκτέθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες στο παρεκκλήσι στο Palazzo del Campidoglio. Η κηδεία μεταδόθηκε ζωντανά στο πρώτο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι RAI.

Μέσα, οι πιο κοντινοί φίλοι του, όπως ο Ισπανός bailaor Joaquín Cortés ή ο Ιταλός χορογράφος Carmen Russo, κάθισαν απομακρυσμένοι, ενώ έξω από εκατοντάδες θαυμαστές ακολούθησαν την τελετή σε γιγαντοοθόνες.

Η κηδεία τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Simone Castaldi και τέσσερις Καπουτσίνους από το μοναστήρι του San Giovanni Rotondo, θεματοφύλακα των λειψάνων του πιο σεβαστού αγίου της Ιταλίας, Padre Pio, του οποίου η Ραφαέλλα ήταν πολύ αφοσιωμένη. Πήγαινε συχνά στο μοναστήρι, είχε χρηματοδοτήσει το νέο κέντρο επικοινωνίας της και το 2002 παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ για τον Padre Pio.

Τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί και η στάχτη της να μεταφερθεί στο μοναστήρι του San Giovanni Rotondo.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ