Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έριξε «βόμβα» στη showbiz

«Γι' αυτό μίλησα για τον Φιλιππίδη - Πρέπει να μπουν κανόνες για το πώς θα γίνονται οι οντισιόν»

Must Read

Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα από τη φωτογραφία που είδε το φως τη δημοσιότητας με τον εξαφανισμένο εδώ και πέντε μήνες Πέτρο Φιλιππίδη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή την καταγγελία που κατέθεσε μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τις καταγγελίες που προκάλεσαν Ρίχτερ στην ελληνική κοινωνία και τη showbiz! «Δεν χαρακτηρίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο οι ανείπωτες πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων. Εχουμε εξαιρετικούς σκηνοθέτες, παραγωγούς και συναδέλφους στον χώρο, που έχουν σεβασμό στον συνάνθρωπο, όχι όμως στη γυναικεία φύση, αλλά γενικά στους ανθρώπους, οπότε είναι κρίμα και άδικο ένας ολόκληρος χώρος να χαρακτηρίζεται. Βρέθηκαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας κάποιοι άνθρωποι που είναι γνωστοί και ενδεχομένως πολύ συμπαθείς γιατί έχουν υπάρξει εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Ηταν σοκαριστικό για τον κόσμο. Το αντιλαμβάνομαι. Παρ’ όλα αυτά, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, γιατί, όταν βγήκαμε εμείς μπροστά να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, δεν γνωρίζαμε όλο αυτό το σκοτάδι που υπήρχε από πίσω» ανέφερε στη «Realnews» η ηθοποιός και συνέχισε: «Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, να μπουν κάποιοι κανόνες για το πώς θα γίνονται οι οντισιόν, να μη γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, να πηγαίνουμε με συνοδό. Ο στόχος μας είναι να αλλάξουν κάποια πράγματα γενικά, για να μπει ένα νομικό πλαίσιο που να ορίζει τα πράγματα. Εμένα, αυτό που με απασχολεί πολύ αυτό τον καιρό είναι η απόδοση της δικαιοσύνης.

Βλέπουμε το απίστευτο έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά, αυτά που συζητούν για το πόσα χρόνια θα τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Αν αυτός ο άνθρωπος, που σκότωσε μια γυναίκα μπροστά στο παιδί της, θα τιμωρηθεί για επτά με δέκα χρόνια, τότε στη δική μας περίπτωση μιλάμε για κάτι αστείο. Αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, με στεναχωρεί απίστευτα, δεν μπορώ να κοιμηθώ». Οσο για το πώς πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην καταγγελία κατά του Φιλιππίδη είπε: «Επειδή έχω στενή σχέση με τη Ζέτα Δούκα θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να τη στηρίξω αρχικά, μπαίνοντας στη διαδικασία να μοιραστώ τη δική μου ιστορία, από τη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα.

Σκοπός μας δεν ήταν να διαβάλλουμε κανέναν, σκοπός μας ήταν να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Αυτός ο φόβος ότι θα πηγαίναμε εμείς ή κάποιος άλλος σε δουλειά και θα φεύγαμε από εκεί πληγωμένοι. Δεν μπορούσα άλλο να το σηκώνω μέσα μου, ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε ότι συμβαίνει, μας έχει συμβεί εμάς ή το είχαμε ακούσει και έμενε εκεί. Ηταν η σωστή στιγμή, μπήκε μπροστά η Σοφία Μπεκατώρου, μετά η Ζέτα, ήταν ηθική υποχρέωση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε το μέλλον άλλων ανθρώπων που ενδεχομένως να βίωναν κάτι αντίστοιχο!

Γι’ αυτό παλεύουμε και δεν θα σταματήσουμε, αν δε γίνει» κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This