Θετική στον νέο κορωνοϊό η Λέα Σεϊντού, λίγο πριν το ραντεβού της με το Φεστιβάλ Καννών!

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός είναι πλήρως εμβολιασμένη

Must Read

Σε τέσσερις ταινίες που συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών πρωταγωνιστεί η Λέα Σεϊντού, η οποία διαγνώστηκε θετική στον νέο κορωνοϊό, μετά από εξετάσεις που έκανε στο Παρίσι, εν όψει του ταξιδιού της στην Κρουαζέτ!  

Με βάση αυτή την εξέλιξη, η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός, την οποία θα δούμε και στη νέα ταινία James Bond, με τίτλο «No Time to Die» (από 30/9 στις αίθουσες, σε διανομή Tulip), ενδέχεται να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστεί να ακυρώσει κάποιες ή και όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο φεστιβάλ, το οποίο, λόγω της υγειονομικής κρίσης, διεξάγεται μεταχρονολογημένο, με την πρεμιέρα του να έχει γίνει την προηγούμενη Τρίτη, 6 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του Variety, εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε πως η Λέα Σεϊντού εξετάστηκε και βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό, παρά το γεγονός πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, και ότι είναι ασυμπτωματική. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η ηθοποιός προς το παρόν θα παραμείνει σε καραντίνα, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ακυρώσει τις εμφανίσεις της στις Κάννες.

Να σημειωθεί πως φέτος, όπου το φεστιβάλ πραγματοποιείται εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων της πολύ μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα του νέου κορωνοϊού (και) στη Γαλλία, παρά τη διαρκή αύξηση των εμβολιασμών, οι διοργανωτές του υποβάλλουν σε ιδιαίτερα αυστηρούς ελέγχους άπαντες τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, έχουν «στήσει» κέντρο διεξαγωγής δωρεάν τεστ σιέλου για την Covid-19, κοντά στο σημείο όπου οι διάφοροι αστέρες πλησιάζουν στο κόκκινο χαλί, ενώ δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για «συρροή (κρουσμάτων) στις Κάννες».

Την Παρασκευή, εξάλλου, όπου αρκετές χιλιάδες άνθρωποι που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ εξετάστηκαν, κανένας τους δεν βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με εκπρόσωπο του φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This