Στέλλα Κονιτοπούλου: «Μετά τα μέτρα που βγήκαν με έπιασε κρίση πανικού» (video)

«Πάμε στην ουσία στα δυο χρόνια χωρίς δουλειά»

Must Read

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι τραγουδιστές και οι μουσικοί με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Οι καλλιτέχνες που όλο αυτό το διάστημα περίμεναν να γίνει η άρση των μέτρων προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν ώστε να βγάλουν τα προς το ζην και να διασκεδάσουν το κοινό τους, ενημερώθηκαν πως ο κόσμος δεν θα σηκώνεται να χορέψει αλλά θα διασκεδάζει καθιστός. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» αποκάλυψε πως λόγω της κατάστασης αυτής, έπαθε κρίση πανικού.

«Είχα κλείσει αρκετές δουλειές, βαπτίσεις, γάμους και συναυλίες. Οι συναυλίες θα γίνουν αλλά οι γάμοι και οι βαπτίσεις έχουν ακυρωθεί… Δε σας κρύβω ότι έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό και όχι μόνο εγώ, και οι μουσικοί μου, και οι ηχολήπτες και όλοι αυτοί που περιμέναμε να δουλέψουμε. Είχαμε αρκετή αισιοδοξία ότι δε θα χανόταν και αυτή η χρονιά.

Κατανοώ και σέβομαι απόλυτα και τα μέτρα της κυβέρνησης και των ειδικών. Θα μπορούσε να μας δει και εμάς το κράτος, να βρούμε μια λύση για να δουλέψουμε και εμείς. Δε μπορώ να πω τη γνώμη μου γιατί δεν είμαι ειδικός. Καλύτερα ο κόσμος να πάει στις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια και ας μη χορέψει από το να μην πάει καθόλου και ακυρωθούν όλα…

Δε σας κρύβω ότι την Παρασκευή το βράδυ με έπιασε κρίση πανικού. Μετά τα μέτρα που βγήκαν την Πέμπτη, εγώ είχα βάπτιση την Κυριακή και σκεφτόμουν πως θα πάρω τους μουσικούς να τους πω ότι δε θα δουλέψουμε. Είναι ψυχολογικό θέμα. Πάμε στην ουσία στα δυο χρόνια χωρίς δουλειά. Έχω ευθύνη, δεν είμαι μόνη μου, είναι τόσες οικογένειες που ζουν από εμένα.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This