Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοίνωσαν τον γάμο τους

Πιθανή ημερομηνία, χωρίς να αποκλείεται ο «αιφνιδιασμός», η 7η Αυγούστου, που έχει γενέθλια η τηλεοπτική Δρόσω

Must Read

Γάμος στη Σύρο για τη μικρότερη από τις «Αγριες μέλισσες». Περίπου ενάμιση μήνα μετά το… μπάχαλο που προκάλεσε η λανθασμένη είδηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο αγαπημένος της Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρεύονταν στο κυκλαδίτικο νησί την Παρασκευή 4 Ιουνίου, ήρθε επιτέλους η (σωστή!) στιγμή για το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση από το «Πρωινό» -άλλωστε, η εκπομπή έχει ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν-, αλλά για γεγονός πραγματικό, που έγινε γνωστό από την αναγγελία γάμου των δύο ηθοποιών, η οποία δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε τοπική εφημερίδα της Σύρου, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης.

«Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό Επιδαύρου 5, επάγγελμα ηθοποιός, και ο Παπαγεωργίου Γεώργιος του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού, που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός, πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου Ερμούπολης» αναφέρει χαρακτηριστικά η γαμήλια αναγγελία στην εφημερίδα «Κοινή Γνώμη».

Για τους ίδιους

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η γαμήλια ημερομηνία, αλλά αυτό που ακούγεται έντονα εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί ανήμερα των γενεθλίων της νύφης, το Σάββατο 7 Αυγούστου. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να προσπαθήσει να… θολώσει τα νερά με τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει διαρρεύσει, ώστε να κάνει τελικά τον πολιτικό γάμο του κάποια άλλη στιγμή μέσα στον Αύγουστο, όταν δεν θα το περιμένει κανείς.

Τόσο η ξανθιά πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγριες μέλισσες» όσο και ο ηθοποιός και τραγουδιστής σύντροφός της επιθυμούν να κρατήσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μόνο για τους ίδιους, τους συγγενείς και τους φίλους τους.
Ως εκ τούτου, δεν θα εκπλαγούμε αν τους δούμε να παντρεύονται λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα από τις 7 Αυγούστου. Αλλωστε, ο κολλητός φίλος της Δανάης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, που βλέπαμε για δύο σεζόν ως «Γιάννο Σεβαστό» στις «Μέλισσες», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως, αν και ο ίδιος θα πάει φέτος διακοπές στη Σύρο, μπορεί ο γάμος των δύο ηθοποιών να γίνει τελικά στην Αθήνα, στο τέλος του καλοκαιριού.
Πράγμα που σημαίνει πως μάλλον έχει πέσει… σύρμα από τους μελλόνυμφους για να μπερδευτούν τα media, αφού η αγγελία έδειξε ξεκάθαρα τη γαμήλια τοποθεσία. Η ώρα η καλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This