Συγκλονίζει η Χαρά Παππά: «Με έβλεπα “άσχημη”! Δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε»

«Έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα»

Must Read

Την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2, ωστόσο δεν κατάφερε να είναι εκείνη η νικήτρια, αν και θεωρείτο ένα από τα φαβορί.

Ο λόγος για την Χαρά Παππά, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα με την σχέση που διατηρούσε με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, με τον οποίο έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Το νεαρό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στα social media και όποτε της δοθεί η ευκαιρία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της στους διαδικτυακούς της φίλους, με σκοπό να τους βοηθήσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εξομολόγησή της για την κατάθλιψη που είχε, βιώσει γεγονός το οποίο έχει ξεπεράσει με την βοήθεια της ψυχοθεραπείας.

Σε ακόμη μία όμως προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η πρώην παίκτρια του reality μόδας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, όπου εκμυστηρεύτηκε ότι σε μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα bullying.

Η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να κάνει Q&A και στην ερώτηση αν έχει «νιώσει ποτέ άσχημή» με ειλικρίνεια απάντησε: «Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This