Η μπηχτή του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην αιχμηρή δήλωση της Ναταλίας Γερμανού (video)

«Το λέω γιατί υπάρχουν και παρεξηγήσεις»

Must Read

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθώντας χθες στην εκπομπή «Kαλοκαίρι not» άκουσε κάποια σχόλια από τους παρουσιαστές σχετικά με τις μητέρες που δεν της άρεσαν καθόλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια στη συνέχεια δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της στους διαδικτυακούς της φίλους αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έγραψε το εξής: «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot “η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα”. Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

Τότε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι συμπαρουσιαστής της Ελένης Τσολάκη στην εν λόγω εκπομπή, έδωσε τη δική του απάντηση στην παρουσιάστρια του Alpha, λέγοντάς της ότι: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

«Μην τονίζετε το “είναι και γλυκιά μανούλα” – γιατί μπορεί να είναι υπέροχη μάνα και άθλια δημοσιογράφος. Ή και το αντίστροφο δυστυχώς», σχολίασε στην συνέχεια η Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή λοιπόν το θέμα που είχαν να παρουσιάσουν σήμερα στην εκπομπή του Open σχετικά με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της, την οποία mάλιστα χαρακτήρισαν ως «μανούλα», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που δεν είχε ξεχάσει το σχολιασμό της συναδέλφου του, για να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις διευκρίνισε: «Μην το λέτε και πολύ ότι είναι μανούλα , γιατί μπορεί να μας πει κανείς ότι τη διακρίνουμε. Είναι ΚΑΙ μανούλα. Το λέω γιατί υπάρχουν και παρεξηγήσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This