Κατέρρευσε στον αέρα η Μαρία Ιωαννίδου όταν έμαθε ότι πέθανε ο Βοσκόπουλος (video)

«Είναι η ιστορία αυτού του τόπου, πρέπει να τον τιμήσει η πολιτεία»

Must Read

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς σοκαρισμένη από την ξαφνική απώλεια του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλου, η συνεργάτιδα και φίλη του Μαρία Ιωαννίδου, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη συγκίνησή της, η ηθοποιός πληροφορήθηκε τον θάνατό του λίγα λεπτά προτού βγει στον αέρα της εκπομπής. «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!» δήλωσε φορτισμένη η Μαρία Ιωαννίδου.

«Γνώρισα τον Τόλη πολλά χρόνια πίσω. Ζήσαμε θειικές στιγμές μαζί. Ήταν συγκλονιστικός. Γέμιζε όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθουν να δουν τον Τόλη Βοσκόπουλο. Αυτό τον ερωτικό, τον μελωδικό Τόλη Βοσκόπουλο. Ήταν πολύ τρυφερός και γενναιόδωρος με τις γυναίκες. Μου είχε χαρίσει ένα σκυλάκι που το είχα δεκαπέντε χρόνια. Τον αγαπούσα πολύ, ήταν ξεχωριστός μοναδικός. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου. Πριν από έναν χρόνο ήμασταν μαζί. Όποτε έβγαινε στη σκηνή εγώ έκλαιγα»! δήλωσε φορτισμένη η ηθοποιός.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This