Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύεται – Ποιος είναι ο «μυστηριώδης» σύντροφό της; (video)

Κρατάει «επτασφράγιστο μυστικό» την ταυτότητά του

Must Read

Φωτιές άναψε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ανακοίνωσε στους ακόλουθούς της ότι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της.

Παρά το γεγονός ότι η Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για κάθε της έξοδο, η ίδια έχει καταφέρει να κρατήσει ένα «μυστήριο» γύρω από το πρόσωπο του συντρόφου της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αιφνιδίασε ανέβασε μια φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της και μέλλοντας σύζυγός της, γράφοντας: «Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk».

Το μοντέλο ωστόσο επιμένει να κρατάει κρυφή την ταυτότητα του συντρόφου της, καθώς όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, είναι επιθυμία του να μην «φιγουράρει» στα media.

Η τελευταία αποκάλυψε ωστόσο πως ούτε η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να δείξει ποιος είναι ο σύντροφός της, ούτε εκείνος επιθυμεί κάτι τέτοιο. Η μοναδική φορά που δημοσίευσε ένα κάποια χαρακτηριστικά του ήταν πριν από μερικούς μήνες όταν ανάρτησε ένα βίντεο που φαίνεται να τον φιλάει τρυφερά στο μάγουλο, χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This