Αγκαλιασμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου (video)

Μητέρα και κόρη προσπαθούν να δώσουν κουράγιο η μία στην άλλη - Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου αποχαιρετούν τον «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού

Must Read

Aποχαιρετούν τον «ανεπανάληπτο» ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλο συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του που μεγάλωσαν με τις αξέχαστες επιτυχίες του.

Η σορός του Τόλη Βοσκόπουλου τέθηκε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε λαϊκό προσκύνημα στο  Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο, έσπευσαν να του πουν του τελευταίο και να του αφήσουν ένα λουλούδι.

Τη στιγμή μάλιστα που το φέρετρο με τη σορό του έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, όσοι βρίσκονταν εκεί χειροκρότησαν δυνατά φωνάζοντας «αθάνατος!».

Αγκαλιασμένες προσπαθώντας να δώσουν κουράγιο η μια στην άλλη, έφτασαν στο νεκροτραφείο λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου. Συντετριμμένες με την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου τους, μάνα και κόρη δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους, με τη Μαρία να ξεσπάει σε κλάματα.

Το παρόν έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί ενώ πολιτικά πρόσωπα έστειλαν στεφάνια. 

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

https://www.youtube.com/watch?v=JP-DqO-Zoj8

https://www.youtube.com/watch?v=wezo5kB9vQU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This