Μύκονος: Η «πυρκαγιά» Ιζαμπέλ Γκουλάρντ βρήκε αντίπαλο στο… σώμα της Ντελάιλα Χάμλιν

Άγρια μάχη για τη «Miss Body of Mykonos»

Must Read

Tην ώρα που Ιζαμπέλ Γκουλάρντ και Στέισι Καρανικολάου δίνουν… πόνο στη Μύκονο, με τη Βραζιλιάνα καλλονή να παίζει με τον φακό στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου όπου διαμένει, απλώνοντας την κορμάρα της, και την Eλληνίδα κολλητή τής Κάιλι Τζένερ να τριγυρνά στα σοκάκια με μια φίλη της, μια νέα άφιξη στο νησί των ανέμων ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις καλλονές που παραθερίζουν στον κοσμοπολίτικο προορισμό.

Στέισι Καρανικολάου

Πρόκειται για την 23χρονη Ντελάιλα Χάμλιν, κόρη της ηθοποιού και τηλεπερσόνας Λίσα Ρίνα, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές «ψηφίζοντας» και εκείνη Μύκονο!

Ντελάιλα Χάμλιν

Ηταν τέτοια η κάψα της να δείξει πόσο χαρούμενη είναι που ζει τον… μύθο της στη χώρα μας, ώστε με το που πάτησε το πόδι της στο νησί των ανέμων πέταξε τα ρούχα της, έβαλε το μαγιό της και άρχισε να βομβαρδίζει το Instagram γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 1.400.000 ακολούθους της!

Ιζαμπέλ Γκουλάρντ

Σιωπηλή… κόλαση

Η Ντελάιλα Χάμλιν (ασχολείται με το μόντελινγκ και τον σχεδιασμό ρούχων) άφησε πάντως για λίγο το νησί και πετάχθηκε μαζί με το boyfriend μέχρι την Ιο, στο πολυτελές ξενοδοχείο «Calilo», όπου είχε καταλύσει και ο ποπ τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ με τη σύζυγό του Χέιλι!

Ντελάιλα Χάμλιν

«Κόλαση» όμως στη Μύκονο (έστω και υπό… απόλυτη σιωπή, λόγω των μέτρων που από Δευτέρα θα αποτελούν παρελθόν) δεν γίνεται μόνο από τα διεθνή και εγχώρια μοντέλα που δίνουν μάχη στήθος με στήθος για το ποιο θα «κλέψει» περισσότερα «κλικ» από παπαράτσι και ιντερνετικούς θαυμαστές, αλλά και από τα αστέρια του ποδοσφαίρου, που ειδικά φέτος έχουν κατακλύσει το νησί! Πέρα από τον περίφημο τελικό Αγγλίας – Ιταλίας, που από το Γουέμπλεϊ έχει μεταφερθεί στα beach bars του νησιού, μια και Αγγλοι και Ιταλοί ποδοσφαιριστές παίζουν «επιθετικά» στις κοσμικές παραλίες, υπήρξαν και «γκεστ» μεταγραφές στις πλαζ από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο Euro 2020!

«Κανονιέρης ράπερ»

O λόγος για τον Γκαμπονέζο σούπερ σταρ της Αρσεναλ Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που συν γυναιξί και τέκνοις χάρηκε την ελληνική θάλασσα στα πιο μοδάτα beach bars της Μυκόνου!

Ο Ομπαμεγιάνγκ σε τζετ σκι
Στην παραλία ντυμένος σαν ράπερ
Στη θάλασσα με τα βλαστάρια του

Με στιλ ράπερ, μια και μοιάζει λες και έχει ξεπηδήσει από βιντεοκλίπ στις γειτονιές του Μπρονξ, ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» χόρτασε παιχνίδια στο νερό με το τζετ σκι, υπό το βλέμμα των παιδιών του και της γυναίκας του Αλίσα. Από την Κυριακή, όμως, βρίσκεται στη «βουβή» Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του Σοφία Καλζέτι και ο Κουν Αγουέρο, για να γιορτάσει τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι! Ο διάσημος Αργεντινός επιθετικός διαμένει σε βίλα του «Cavo Tagoo».

Ο Κουν Αγουέρο και η σύντροφός του Σοφία Καλζέτι απολαμβάνουν σε σκάφος γεύμα με ελληνικές νοστιμιές

Το πρόγραμμά του μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνει εξορμήσεις στα beach bars του νησιού, με τον Αγουέρο να κάνει μια μίνι κρουαζιέρα, ενώ για φαγητό επέλεξε το Zuma, βγάζοντας μάλιστα και selfies με θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να τον χαιρετήσουν!

Αγουέρο

Αυτός όμως που… γλεντάει τους πάντες είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Ζορζίνιο, που, όταν έπεσε στους Αγγλους Κάιλ Γουόκερ, Μπεν Τσίλγουελ και Τζακ Γκρίλις (άπαντες δειπνούσαν σε γνωστό εστιατόριο με ιαπωνική κουζίνα), δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του. Ε, και με το δίκιο του, εδώ που τα λέμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This