Τρυφερό «κλικ» με τον Βασίλη Χαλακατεβάκη και την εγκυμονούσα σύζυγό του

Ζουζουνιές πριν από τον πελαργό!

Must Read

Στα καλύτερά του ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, που όχι μόνο έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του, αλλά ετοιμάζεται να γίνει και πατέρας στα 63 του, βιώνοντας έτσι τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του!

Ο αγαπητός ηθοποιός, ιδιαίτερα αναζωογονημένος από τον έρωτα, βρέθηκε με την εγκυμονούσα σύζυγό του, τη σκηνοθέτιδα Δέσποινα Μαραγκουδάκη, σε μια παραλία, ανεβάζοντας την τρυφερή οικογενειακή τους στιγμή στο Instagram!

Να θυμίσουμε πως ο γάμος του Βασίλη Χαλακατεβάκη, το 2017, είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήταν αντισυμβατικός και ανατρεπτικός. «Ο γάμος μου με τη γυναίκα μου ήταν ένας γάμος-έκπληξη. Δύο μέρες πριν συμβεί, πήρα ένα χαρτί στα χέρια μου, όπου με καλούσαν σε έναν γάμο. Δώσαμε ραντεβού σε ένα κτίριο, και εκεί τελέστηκε ένα μυστήριο με 150 φίλους και γνωστούς. Εγώ δεν ήξερα ότι είχε κληθεί κανένας και ανταλλάξαμε αιώνιους όρκους αγάπης και αφοσίωσης» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του!

Οσο για τον ερχομό του παιδιού τους, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει την ευχάριστη είδηση στο «Πρωινό» του ANT1. «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το βάλαμε μπροστά και ήρθε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλά και όλα ρέουν καλά. Περιμένουμε κοριτσάκι. Δεν με αγχώνει καθόλου, έχω μια γλυκιά χαρά, γιατί νιώθω πολύ κατασταλαγμένος» είχε δηλώσει ευτυχισμένος και συγκινημένος ο γνωστός ηθοποιός!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This