9+1 Ελληνίδες celebrities ποζάρουν με τα μαγιό τους και ανεβάζουν το θερμόμετρο

Κορμάρες!

Must Read

Στη «μάχη» μπικίνι vs ολόσωμο μαγιό που μαίνεται εδώ και χρόνια το μπικίνι μετρά σίγουρα τις περισσότερες νίκες.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και το φετινό καλοκαίρι και οι σχετικές αποδείξεις έρχονται κατευθείαν από το Instagram. Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν περισσότερο το μπικίνι, καθώς αναδεικνύει καλύτερα τα κάλλη τους, είτε πρόκειται για ένα πληθωρικό μπούστο είτε για ένα ζευγάρι καλλίγραμμα πόδια ή ακόμη και για μια μέση δαχτυλίδι. Μάλιστα, το μπικίνι δίνει βροντερά το «παρών» ακόμη και σε αναρτήσεις μεγαλύτερων σε ηλικία διασημοτήτων, οι οποίες μπορούν βεβαίως να το υποστηρίξουν.

«Φρούτα του πάθους»

Ο… μπαξές με τα «καυτά» μπικίνι της σημερινής «Espresso» έχει απ’ όλα τα «φρούτα» και… πετάει φλόγες! Σε ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη ποζάρει μέσα σε μια πισίνα, στη Νάξο, φορώντας αποκαλυπτικό κοραλλί μπικίνι και κρατώντας στο χέρι της ένα ροδάκινο. H Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από την άλλη μεριά, επέλεξε αθλητικό μπικίνι σε λαδί απόχρωση για το δικό της post και το συνόδευσε με μια φέτα καρπούζι.

Ιωάννα Τούνη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Κατερίνα Γερονικολού έβαλε μπλε μπικίνι κι έκανε μακροβούτια στα Σύβοτα, παραλείποντας εντελώς τα… φρούτα. Οσο για την Τάμτα, συνδύασε το μαύρο μπικίνι της με τον γαλάζιο ουρανό στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Κατερίνα Γερονικολού
Τάμτα

Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία, ως γνωστόν, λάνσαρε πρόσφατα τη δική της σειρά με μαγιό, φωτογραφήθηκε με ένα απ’ αυτά, το οποίο είναι ροζ με λευκά καβούρια! Η «hot» μαμά Νικολέττα Ράλλη φόρεσε μπικίνι και κυλίστηκε στην άμμο παίρνοντας sexy πόζες,

Βίκυ Κάβουρα
Νικολέττα Ράλλη

ενώ η Φαίη Σκορδά επέλεξε κάτι πιο αθλητικό για να ποζάρει στον φακό, αποδεικνύοντας άλλη μία φορά ότι διαθέτει κορμί λαμπάδα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πάλι, δεν θα μπορούσε να φορέσει τίποτε άλλο πέρα από μπικίνι, αφού διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στην εγχώρια showbiz.

Φαίη Σκορδά
Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ναταλία Δραγούμη μπορεί να έχει «πατήσει» τα 48, αλλά η συστηματική άσκηση και το υγιεινό lifestyle που ακολουθεί της επιτρέπουν (και με το παραπάνω!) να σκάει μύτη στην πλαζ με το μπικίνι της, όπως έκανε πρόσφατα τραβώντας επάνω της πολλά βλέμματα θαυμασμού. Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και η 47χρονη Βαλέρια Κουρούπη, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη και πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της με «καυτό» μπικίνι από την Πρέβελη.

Ναταλία Δραγούμη
Βαλέρια Κουρούπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This