Ησύχασε η ψυχή της Μαυροπούλου! Η σορός της αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα 

Τέλος στο θρίλερ!

Must Read

Με εντολή εισαγγελέα αποτεφρώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στη Ριτσώνα η σορός της μεγάλης πρωταγωνίστριας Γκέλυς Μαυροπούλου κι έτσι πήρε τέλος το θρίλερ για την κηδεία της.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Espresso» ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αν και ο νόμος δεν επέτρεπε την αποτέφρωσή της λόγω μη εύρεσης κανενός συγγενούς, εν τέλει με τη δική του υπογραφή ο εισαγγελέας αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού.

Η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών τη Δευτέρα το μεσημέρι, την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μόνη και ξεχασμένη σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς κανέναν συγγενή. Εν τέλει, ο πρόεδρος του ΣΕΗ την Πέμπτη το μεσημέρι παρέλαβε τη σορό της μεγάλης πρωταγωνίστριας και ξεκίνησε τη διαδικασία της αποτέφρωσής της.

Η αείμνηστη Γκέλυ Μαυροπούλου σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της με τον συντάκτη της «Espresso» Νίκο Νικόλιζα

Μυστήριο με τη διαθήκη

Ωστόσο μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με τη διαθήκη και την περιουσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στα αρμόδια όργανα μια γυναίκα η οποία, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη (πολλών ετών πίσω) της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στο διαμέρισμα της ηθοποιού στην πλατεία Αμερικής βρίσκονταν σημαντικά κειμήλια τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρης της θεατρικής οικογένειας από την οποία καταγόταν.

Κοστούμια από θεατρικά έργα, βυζαντινές εικόνες, έπιπλα εποχής του 19ου αιώνα καθώς και κοστούμια της μητέρας της Μαρίκας Κρεββατά κοσμούσαν το σπίτι της. Αμέσως μετά τον θάνατο της ηθοποιού τα κλειδιά του διαμερίσματος παρέλαβε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ενώ το αγαπημένο της σκυλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας και γειτόνισσας, για την οποία η Γκέλυ Μαυροπούλου έτρεφε αμέριστη αγάπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This