Μύκονος: Νέες αφίξεις αναστατώνουν το… σιωπηλό νησί των ανέμων

Στο πριγκιπάτο «καυτά» μοντέλα και η νικήτρια του «My Style Rocks»

Must Read

Η Μύκονος δεν… ησυχάζει, ακόμη και με τη μουσική κλειστή! Μπορεί ο κόσμος που έχει κατακλύσει το νησί να μη χορεύει (όχι φανερά τουλάχιστον), ωστόσο τα ξενοδοχεία, οι παραλίες και τα εστιατόρια σφύζουν από ζωή, με το κυκλαδίτικο νησί να κρατά πάντα τα σκήπτρα και στις αφίξεις διεθνών celebrities.

Μια από τις τελευταίες είναι του μοντέλου και influencer εξ Ιταλίας Chiara Nasti, η οποία απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και την πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου της, δίνοντας μάλιστα μέσω Instagram μια πρώτη (sexy!) γεύση από τις διακοπές της στους περίπου 2.000.000 followers της.

Η Chiara Nasti στο ξενοδοχείο της

Ο φακός της «Espresso» εντόπισε την όμορφη Chiara να δειπνεί με την παρέα της στο εστιατόριο Cantera και να μη χαλάει χατίρι σ’ εκείνους που την πλησίασαν για μια φωτογραφία, ανάμεσά τους και ο γνωστός blogger και ραδιοφωνικός παραγωγός Μάνος Κατσαμπούρης. Το menu που επέλεξε η Ιταλίδα από τον συμπατριώτη της, chef στο Cantera, Mattia Dambrosio θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει σπαρτιάτικο, αφού περιλάμβανε φιλέτο με σκέτο ρύζι. Η ίδια, πάντως, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να δοκιμάσει τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, που είναι το sushi με ωμό κρέας, ενώ δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ, επιλέγοντας μόνο κόκα κόλα χωρίς ζάχαρη.

Με τον Μάνο Κατσαμπούρη στο Cantera

Στη Μύκονο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και την Αρετή Λις, νικήτρια στο τελευταίο «My Style Rocks» του Σκάι. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό, μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η νεαρή κοπέλα σεργιάνισε στα γραφικά σοκάκια παρέα με τον κοσμικό επιχειρηματία Χρήστο Δεληλάμπρο και δύο φίλες της. Μάλιστα, τόσο η Αρετή όσο και ο Χρήστος κρατούσαν στα χέρια γυάλινα ποτήρια με αλκοόλ.

Η Αρετή Λις (με τρικολόρ νύχια) στα σοκάκια της Μυκόνου με τον Χρήστο Δεληλάμπρο και τις φίλες της

Ετσι, για τον δρόμο, που λένε… Την ίδια ώρα νέες φωτογραφίες του κορυφαίου μοντέλου Izabel Goulart με τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή Kevin Trapp από το νησί των ανέμων είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Izabel Goulart ενώ γυμνάζεται στη σουίτα της
Με τον… τερματοφύλακα άγγελό της Kevin Trapp

Σ’ αυτές περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι, αδιαφορώντας για τα φλας και τα βλέμματα. Η Βραζιλιάνα καλλονή, μάλιστα, ξάφνιασε ευχάριστα τους fans της και μέσω Instagram, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία της από την ώρα της γυμναστικής της στην πριβέ σουίτα της στο Cavo Tagoo.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This