Τι απαντάει τώρα η Βάνα Μπάρμπα για την προφυλάκιση του φίλου της Πέτρου Φιλιππίδη;

Η φράση της «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» είχε προκαλέσει «καταιγίδα» αντιδράσεων

Must Read

Η στάση της Βάνας Μπάρμπα μετά τις τρομερές καταγγελίες που προκάλεσαν σεισμό στον καλλιτεχνικό χώρο για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν γυναίκες συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η γνωστή ηθοποιός μετά από δημόσιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες δήλωνε ότι ο καλός της φίλος και εξαιρετικός συνάδελφος Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αθώος, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Τalk» «καταδικάζοντας» τις γυναίκες που μίλησαν μετά το πέρασμα τόσων χρόνων.

Η συνέντευξη της Μπάρμπα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς όχι μόνο στράφηκε εναντίον όσων επιτέθηκαν στον γνωστό ηθοποιό που βρέθηκε κατηγορούμενος για αποτρόπαιες πράξεις αλλά δήλωσε κιόλας ότι οι εισαγγελείς επηρεάζονται από το μεγάλο κύμα αντιδράσεων στα social media… Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την κορυφαία φράση που έγραψε στο προφίλ της «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»;

«Ποιος το κρίνει ότι είναι βιαστής; Λογικά πρέπει να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και όλοι να το σεβαστούμε. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει δικαστική απόφαση ποιοι είναι αυτοί που δικάζουν; Τα social media. Εκεί φωνάζω το “κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη”» δήλωσε στην εκπομπή η Βάνα Μπάρμπα ενώ επέμεινε: «Όχι, είναι αθώος. Εγώ αυτό θα πιστεύω, ότι αυτοί οι ταλαντούχοι άνθρωποι που μας έχουν ταξιδέψει τόσα χρόνια, ό,τι κατάχρηση εξουσίας και να έχεις κάνει -όταν είσαι άνθρωπος που σε αγαπάει το κοινό σίγουρα έχεις κάνει λάθη- δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως με το να γίνεις χυδαίος» επέμεινε κατά την διάρκεια της συνέντευξής της.

Μια μέρα μετά την προφυλάκιση του πάλαι ποτέ αγαπητού στο κοινό ηθοποιού, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση της, ισχυριζόμενη ότι δεν αμφισβήτησε ποτέ την δικαιοσύνη, αλλά ότι καταδίκαζε έως τώρα τα όσα γράφονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και όσα ειπώθηκαν στις «τηλεδίκες», κατηγορώντας τα ΜΜΕ (σ.σ. αν δεν ήταν βέβαια τα ΜΜΕ πώς θα έρχονταν στο φως οι καταγγελίες των θυμάτων;)

Και ξαφνικά η Βάνα Μπάρμπα, αισθάνεται πλέον ανακούφιση για την απόφαση της δικαιοσύνης (σ.σ. δεν έδειξε να αμφιβάλλει για το κατά πόσο επηρεάστηκε τελικά η γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα από τα… social media): «Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα. Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή» δήλωσε η Μπάρμπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This