Στο σκαμνί η Σακίρα για φοροδιαφυγή-«μαμούθ»

Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης

Must Read

Ενώπιον δικαστηρίου θα κληθεί να λογοδοτήσει η Σακίρα, με την κατηγορία φοροδιαφυγής ύψους 14.500.000 ευρώ που τη βαραίνει. Ισπανοί εισαγγελείς κατηγορούν την 44χρονη τραγουδίστρια ότι δεν πλήρωσε φόρους στη χώρα τα έτη 2012, 2013 και 2014.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα έτη ζούσε στις Μπαχάμες και δεν ήταν κάτοικος Ισπανίας, αλλά επισκεπτόταν τη χώρα «σποραδικά». Δικαστής έκρινε ωστόσο ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να παραπεμφθεί σε δίκη.

Οι δικηγόροι της σχεδιάζουν να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, προκειμένου η Σακίρα να γλιτώσει τη δίκη, αλλά και την ποινή φυλάκισης που ενδεχομένως να επισείει μια καταδικαστική απόφαση, επιμένοντας ότι είναι αθώα και ότι έχει τακτοποιήσει τις φορολογικές υποχρεώσεις της σε όλες τις χώρες που εργάστηκε, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου 2011-2014.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This