Ηλίας Βρεττός: «Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά»

Ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με μία «θεόσταλτη σύμπτωση»!

Must Read

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ηλίας Βρεττός κόντεψε να χάσει τη ζωή του από σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

O γνωστός τραγουδιστής, έπειτα από μήνες νοσηλείας και διάφορα χειρουργεία, κατάφερε να βγει πιο δυνατός σωματικά αλλά και ψυχικά.

Ο ίδιος μάλιστα άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία του και βλέπει πλέον τη ζωή πιο αισιόδοξα ευχαριστώντας συνέχεια τον θεό που επέζησε από θαύμα.

Μία από αυτές τις στιγμές βίωσε ο ταλαντούχος ερμηνευτής σήμερα, καθώς παρευρέθηκε στη Νάξο, προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει για την υγεία του στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα.

«Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.

Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This