Το Αλσος αρχή και φινάλε για τα ειδύλλια της Συνατσάκη

Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Στρατή στον τόπο που έκανε την τελευταία με τον Σταματάκη

Must Read

Είναι πια παράδοση για τη Μαίρη Συνατσάκη κάθε Ιούλιο να παίρνει τον σύντροφό της και να πηγαίνει στο Αλσος για να γελάσουν με τις μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου. Πέρυσι, στα τέλη Ιουλίου, ο φωτογραφικός φακός είχε πετύχει τη γνωστή YouTuber και παρουσιάστρια στο θέατρο που βρίσκεται μέσα στο Πεδίον του Αρεως μαζί τον Αιμιλιανό Σταματάκη, με τον οποίον χώρισαν λίγο καιρό αργότερα.

Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, η συγκεκριμένη ήταν και η τελευταία επίσημη κοσμική έξοδός τους προτού γραφτεί το the end στο love story τους. Φέτος, πάλι στα τέλη του Ιουλίου, η Μαίρη πέρασε ξανά την είσοδο του θερινού θεάτρου για ν’ απολαύσει το show του Ζαχαράτου, έχοντας στο πλευρό της αυτή τη φορά τον καινούργιο αγαπημένο της Ιαν Στρατή.

Λεπτομέρεια που… κάνει τη διαφορά; Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον γνωστό τραγουδιστή και φιναλίστ στο φετινό «Your Face Sounds Familiar: All Star». Με την εν λόγω έξοδο, δηλαδή, έγιναν και επισήμως τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους. Στις φωτογραφίες τους από το Αλσος, που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι δύο καλλιτέχνες φαίνονται full in love.

Για την ιστορία, οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους άρχισαν τον Απρίλιο, όταν η 36χρονη Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου -ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον 29χρονο Ιαν. Αργότερα τους εντόπισε μαζί και η κάμερα πρωινής εκπομπής που έκανε backstage στο show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This