Θα μπει η Πετρούλα Κωστίδου στο Big Brother; (video)

Πότε κάνει πρεμιέρα το reality εγκλεισμού;

Must Read

Το Big Brother επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες νωρίτερα απ’ ότι μας έχει συνηθίσει, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι not» η παραγωγή του reality εγκλεισμού, ψάχνει νέες, ωραίες και δυναμικές γυναίκες προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Μία από τις γυναίκες που δέχτηκαν κρούση να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο reality, είναι Πετρούλα Κωστίδου, την οποία παρακολουθούσαμε ένα φεγγάρι, μέσα από την τηλεοπτική συχνότξητα του STAR, να παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το δελτίο καιρού.

Η ίδια όμως αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση, διότι έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της.

«Έχουν κάνει κρούσεις σε πάρα πολλές γνωστές γυναίκες. Μία την οποία εμείς αποκλειστικά θα το πούμε γιατί εγώ μίλησα και μαζί της κιόλας είναι η Πετρούλα Κωστίδου. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι όντως έγινε μια κρούση, έκανε μια συζήτηση, αλλά έμεινε εκεί. Δεν συζήτησε ούτε για λεφτά ή οτιδήποτε άλλο γιατί ήταν αρνητική», είπε χαρακτηριστικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, αποκαλύπτοντας πως η νεαρή τηλεπερσόνα σε εάν χρόνο περίπου θα πάρει το πτυχίο ψυχολογίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This