Πώς ο μπασκετμπολίστας Μιχάλης Τσαϊρέλης έμεινε «κάγκελο» στον γάμο του (video)

Νύφη και κουνιάδα σε βιντεοκλίπ για... όσκαρ

Must Read

«Κάγκελο» έμεινε ο μπασκετμπολίστας Μιχάλης Τσαϊρέλης τη ημέρα του γάμου και μάλιστα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης!

Βλέπετε, το γαμήλιο δώρο από την κουνιάδα του, την τραγουδίστρια Λένια Ραζή, προς εκείνον είχε για «συνεργό» μέχρι και τη γυναίκα του άσου των παρκέ!

Οι νεόνυμφοι με τη Λένια Ραζή
Λένια και Σιμόνα Ραζή

Ολα άρχισαν μετά τον γάμο του Μιχάλη Τσαϊρέλη (έχει φορέσει τη φανέλα των ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή, Περιστερίου και Λάρισας) με τη γνωστή blogger Σιμόνα Ραζή στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες. Η αδελφή της νύφης κατάφερε στο τραπέζι να κάνει τον γαμπρό αρχικά να σαστίσει, να συγκινηθεί και μετά να ξεσπάσει στα γέλια όταν σε video wall προβλήθηκε το βιντεοκλίπ που η ίδια εμπνεύστηκε, έγραψε, συνέθεσε και σκηνοθέτησε για τον έρωτα των νεονύμφων, με τίτλο «Παντρεύομαι».

Σκηνή από το βιντεοκλίπ

Η έκπληξη, όμως, ήταν μεγάλη, αφού δεν είχε ιδέα για το τραγούδι που είχε σκαρώσει η κουνιάδα με τη γυναίκα του, η οποία μάλιστα συμμετέχει και στο βιντεοκλίπ. Το βιντεοκλίπ έδειχνε έναν γαμπρό να πηγαίνει δεμένος στη εκκλησία από τις φίλες της νύφης για να μην μπορεί να το… σκάσει. Βέβαια, στην περίπτωση του Τσαϊρέλη δεν συνέβη κάτι τέτοιο, μια και ο ίδιος όχι απλά είναι τρελά ερωτευμένος με τη Σιμόνα, αλλά ανυπομονούσε να την κάνει γυναίκα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This