Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Τασούλα Λαζοπούλου: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία

Μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια, η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν απασχόλησαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή τον Τύπο.

Και τώρα που εκείνη δεν είναι πια κοντά του (πέθανε το βράδυ της Πέμπτης 22/8 σε ηλικία 60 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο), επιθυμία της οικογένειας Λαζόπουλου είναι η κηδεία της, αύριο Σάββατο 24/8, να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και να μην παραστούν φωτογράφοι.

Η Τασούλα Λαζοπούλου, τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου «Υγεία», και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, η οποία εργάζεται στο CHUV της Λοζάνης, ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.

Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο, όταν πληροφορήθηκε ότι η Τασούλα του διαγνώστηκε με καρκίνο, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του! «Μην σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ», της είχε πει και ορκίστηκε, όχι μόνο να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό της για όσο τον χρειαστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος χρειάστηκε στήριξη. «Η μάχη με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος», είπε στους δικούς του ανθρώπους, προτού απευθυνθεί σε ψυχολόγο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ